Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Δεν είμαι μηχανικός, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε οικοδομή η οποία χτίζεται με βάση τα bonus, πόση απόσταση θα πρέπει να τηρεί από όμορο κτίριο? Και τα δύο κτίρια ακομπούν στο κοινό πλάγιο όριο (δηλαδή εφάπτονται το ένα στο άλλο).

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε
On 16/9/2025 at 9:57 ΜΜ, Paul Klee said:

..... με βάση τα bonus, πόση απόσταση θα πρέπει να τηρεί από όμορο κτίριο?....

άλλο πράγμα ο >Αντισεισμικός Αρμός< που γράφεις στον τίτλο και άλλο πράγμα οι αποστάσεις που πρέπει να τηρούν κτήρια με όρια οικοπέδων ή και άλλα κτήρια.

Ο Αντισεισμικός Αρμός βγαίνει με βάση το τελικό ύψος του κτηρίου και αφορά την στατική μελέτη του κτηρίου. (και άσχετο τα "μπόνους")

 

Προσδιόρισε ή περιέγραψε με λεπτομέρεια τι έχεις και τι ρωτάς..... 

Γενική απάντηση αποστάσεις κτιρίων είναι πολλές μα πολλές σελίδες..... 

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.