thief7710 Δημοσιεύτηκε October 4, 2025 at 09:47 πμ Δημοσιεύτηκε October 4, 2025 at 09:47 πμ Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να απαντήσει στο ποια είναι η ανοχή πέρα από την οποία θα ζητήσει το κτηματολόγιο χωρική μεταβολή για την καταχώρηση συμβολαίου; Ξέρω ότι το συν πλην 0,5 μέτρο για τα αστικά και 2,0 μέτρα για τα αγροτικά αφορά μόνο τις μελέτες κτηματογράφησης και όχι το λειτουργούν. Στην πόλη μου (Λάρισα) έχουμε λειτουργούν από το 2013 και από ότι έχω καταλάβει κατά την καταχώρηση ελέγχουν κυρίως την συμβατότητα εμβαδού (με τους ίδιους όρους που ελέγχεται σε μια μελέτη κτηματογράφησης) και αν είσαι συμβατός δεν ζητούν χωρική μεταβολή. Ως προς τη θέση-σχήμα (πάλι από ότι έχω καταλάβει) ζητάνε χωρική «όταν κάτι χτυπάει στο μάτι» Υπαρχει κάποιος που να έχει μια τεκμηριωμένη απάντηση (σε αντίθεση με αυτά που έχω καταλάβει εγώ τόσα χρονια που αποτελούν απλά σκορπιες προτασεις από δεξιά και αριστερά) στο τι ισχύει στο θέμα θέση-σχήμα διότι θεωρώ ότι είναι ένα αρκετά σοβαρό και παράλληλα καθημερινό θέμα. Δεν πρέπει κάποια στιγμή να βγει επίσημα κάποια απόκλιση για το λειτουργούν κτηματολόγιο για να ξέρουμε τι να κάνουμε;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα