Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έλεγχος Ταλαντώσεων σε Μεταλλικό Κτήριο


 

Recommended Posts

Γνωρίζετε βιβλιογραφία η κάποιο site στο internet σχετικά με έλεγχο ταλαντώσεων σε μεταλλικό κτήριο ? Το πρόβλημα πως το αντιμετωπίζετε μια-μια δοκός ξεχωριστά (συντηρητικός τρόπος) η όλο το πάτωμα συνολικα ?

 

Ευχαριστώ πολύ !

Link to comment
Share on other sites

..κανονικά πρέπει να αλληλεπιδράσεις (πρώτα η στηριζόμενη μετά η στηρίζουσα) τις ταλαντώσεις της εσχάρας - δηλ.το πάτωμα συνολικά. Μία μία δοκός μάλλον δεν είναι συντηριτικά..αλλά ευμενέστερα της εσχάρας λόγω της αλληλεπίδρασης των συντελεστών ταλάντωσης.

Εχει αναλύτικό παράδειγμα στις ΣΙΔΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΒΑΓΙΑΣ-ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ (το θεωρητικό από τα must βιβλία για σιδηρές), το οποίο απέκτησα πρόσφατα και το κεφάλαιο με τις ταλαντώσεις είναι πολύ καλό.

Link to comment
Share on other sites

Σας παραθέτω το παρακάτω λινκ ειναι οδηγός για τον έλεγχο ταλαντώσεων σε μεταλλικά κτίρια του καθηγητή Τ.Α. Wyatt οποίος έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα. Στο τέλος υπάρχει και παράδειγμα οπότε το καλύπτει πλήρως το αντικείμενο. Είναι rapidshare αν υπάρχει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων πείτε το να το κατεβάσω.

Link to comment
Share on other sites

θεμα πνευματικών δεν τιθεται για το σε ποιον server φιλοξενειται ένα αρχείο, δηλαδη θεμα δεν υπάρχει επειδη ειναι στο rapidshare, το μισο+ forum ειναι εκεί.

 

το αν υπάρχει θεμα, ειναι στο αρχείου αυτό καθ'αυτό. κοιτας την 1η σελίδα, εκεί το λένε όλοι.

 

αυτo λέει "uncontrolled copy" άρα ειναι distribution free

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.