Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα σας.θελω να βγάλω άδεια κατεδάφισης για ένα κτίσμα του 1955 νόμιμο με ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου διότι ο εκτιμητής τράπεζας δεν το εκτίμησε καν λόγο παλαιότητας εκτίμησε μόνο το οικόπεδο κ δεν μπορώ να προχωρήσω μέσο τραπέζης στην αγορά του ή θα πάρω επισκευαστικό η θα το γκερεμισω μου είπαν για να προχωρήσουμε.επισκευαστικο δεν αξίζει καν η μόνη λύση να πέσει 34 τμ είναι σαν αποθήκη.τονθεμα είναι ότι μου είπαν πάνω από 2500 ευρώ η κατεδάφιση η αξία του οικοπέδου στα 31000 ευρώ ξέρει κανείς να μου δώσει πληροφορίες άλλος μου είπε 500 ευρώ άλλος πάνω από 2500 πραγματικά έχασα τον ύπνο μου με αυτά που ακουω

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

@grigoris1975 Kαλησπέρα. Είσαι ο υποψήφιος αγοραστής που θα πάρει το δάνειο;

Λογικό είναι ένα παλιο κτίσμα και ενδεχομένως σε κακή κατάσταση να έχει πολύ χαμηλή αξία και σαφώς σε μια τέτοια περίπτωση η αξία του οικοπέδου θα είναι μεγαλύτερη. Η εκτίμηση (από τη στιγμή που όλα ήταν νόμιμα) έδωσε μια συνολική αξία για το ακίνητο. Δεν έγινε διαχωρισμός.

Το θέμα είναι τι είδους δάνειο ζήτησες; Αγοράς ή επισκευής-ανακαίνισης;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Αγοράς ζήτησα αλλά εφόσον είχε μέσα νομιμο κτήριο πήγε στεγαστικό.με οικια μετά ο εκτιμητής λογικό δεν το εκτίμησε κ έχω αυτό το θέμα τώρα πολύ υψηλό κόστος κατεδάφισης 

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Κάτι δεν μας δίνεις σωστά να καταλάβουμε. 

Η τράπεζα σου έδωσε δάνειο για αγορά κατοικίας αλλά μέσα στο ακίνητο ήταν αποθήκη; Αυτό ήταν το πρόβλημα;

Επαναλαμβάνω ότι ο εκτιμητής μηχανικός της τράπεζας εκτίμησε συνολικά το ακίνητο. Πιθανώς όμως λόγω κακής κατάστασης του κτίσματος να επισήμανε υπό παραδοχή ότι η αξία του είναι αμελητέα και να προσδιόρισε ως αξία ακινήτου, αυτή του οικοπέδου.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Πολύ σωστά τα λες όπως τα λες οπότε η τράπεζα μου έδωσε δύο επιλογές ή το επισκευαζεις να γίνει οικία κ να  το επαναεκτήσουμε η κατεδαφιση δεν επέλεξα επισκευαστικό γιατί δεν αξίζει είναι όπως τα λες μια αποθηκη

Edited by Pavlos33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.