Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Εγγραφείτε στην ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας,

Θελω να προχωρήσω σε αγορά διαμερίσματος σε διπλοκατοικια. 

Πρόκειται για υπερυψωμένο ισόγειο.

Ο ιδιοκτήτης θα κρατήσει το υπόγειο που το μισό ειναι γκαράζ και το αλλο μισο 50 τμ σπιτι.

Η απορία ειναι η εξής.

Μου πουλάει με +30000 και τον αέρα και πρακτικά δε μου αρέσει σαν πρωτο άκουσμα. Απο την αλλη σκέφτομαι οτι δε θα χτίσει απο πάνω μου και κάτω αραιά και που θα έρχεται αυτός. Οποτε θα ειναι μόνος μου.

Το βασικότερο προβλημα που δε μου αρέσει αυτό το επιπλέον ποσό ειναι οτι δε μου δίνει κάποιον έξτρα χώρο οπως υπόγειο πάρκινγκ ή αποθήκη στον χωρο του ισογείου πράγμα που με βάζει σε υποψίες οτι κατι κάπως θελει να εκμεταλλευτει το υπόγειο να ενώσει δηλαδή γκαράζ και το σπίτι.

Ειναι εφικτό αυτό?

Δημοσιεύτηκε
On 23/1/2026 at 10:12 ΜΜ, Alex_Ts said:

.... Μου πουλάει με +30000 και τον αέρα και πρακτικά δε μου αρέσει σαν πρωτο άκουσμα....

1. Έτος Οικοδομικής άδειας?
  2. Έχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης?
  3. Έχει πρόβλεψη προσθήκης ορόφων χωρίς να απαιτηθούν ενισχύσεις στο υπάρχων ......
  4. Η περιοχή και η θέση του ακινήτου είναι σημαντικής ζήτησης?

Με ΜΗΧΑΝΙΚΟ έκανες ΑΝΑΘΕΣΗ να κάνει αυτοψία και να το τσεκάρει (Οικοδομικές Άδειες κλπ) ή ακόμα στο μπα είσαι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.