Anrise Δημοσιεύτηκε January 28, 2026 at 12:21 μμ Δημοσιεύτηκε January 28, 2026 at 12:21 μμ (edited) Σε ένα τοπογραφικό που ζήτησα πρόσφατα έγινε λάθος από μεριά του μηχανικού και ένα εμβαδό αναγράφεται σε ένα σημείο λάθος ενώ σε άλλο σημείο του τοπογραφικού σωστά. Τα τοπογραφικά θα χρησιμοποιηθούν για αποδοχή κληρονομιάς. Πρέπει να βγεί νέο ΚΗΔ και το παλιό που έχει χρησιμοποιηθεί ήδη στο my property για το φόρο κληρονομιάς ακυρώνεται και αν ναι θα έχω θέμα; Είναι σωστό να διορθώσει απλά το υπάρχον; Edited January 28, 2026 at 01:30 μμ by Pavlos33
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε January 28, 2026 at 01:33 μμ Δημοσιεύτηκε January 28, 2026 at 01:33 μμ Θα συνεννοηθείς με τον μηχανικό σου. Αν αλλάξει το τοπογραφικό υποχρεωτικά θε πρέπει να επανυποβληθεί το νέο και να λάβει νέο ΚΗΔ. Δεν το έχω πρόχειρο μπροστά μου, αλλά δεν θυμάμαι στη δήλωση για το φόρο μεταβίβασης να καταχωρείται ο ΚΗΔ. Σίγουρα ο ΚΗΔ αναγράφεται από τη συμβολαιογράφο στο συμβόλαιο. Επομένως, εάν και εφόσον απαιτείται διόρθωση τότε θα εκδοθεί νέο ΚΗΔ. Επικοινώνησε με τον μηχανικό σου και την συμβολαιογράφο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα