gripis Δημοσιεύτηκε February 3, 2026 at 01:50 μμ Δημοσιεύτηκε February 3, 2026 at 01:50 μμ (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι, είμαι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός εγγεγραμμένος στο ΤΕΕ και έχω κάνει έναρξη ατομικής επιχείρησης. Θέλω να ξεκινήσω τις ΥΔΕ σε συνεργασία με έναν εγκαταστάτη. Η ερώτηση μου είναι: μπορώ να υπογράφω τις ΥΔΕ με τη σφραγίδα μου ως έχουν τα πράγματα ή το ΤΕΕ δεν αρκεί και πρέπει να γραφτώ και σε κάποιο άλλο μητρώο; Γιατί διάβασα κάπου για εγγραφή στο τμήμα βιομηχανίας της περιφέρειας το οποίο (συγχωρέστε με) δεν γνωρίζω τι είναι. Edited February 3, 2026 at 01:50 μμ by gripis
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε February 3, 2026 at 05:43 μμ Δημοσιεύτηκε February 3, 2026 at 05:43 μμ On 3/2/2026 at 3:50 ΜΜ, gripis said: μπορώ να υπογράφω τις ΥΔΕ με τη σφραγίδα μου ως έχουν τα πράγματα ΝΑΙ.....
dib Δημοσιεύτηκε February 3, 2026 at 06:00 μμ Δημοσιεύτηκε February 3, 2026 at 06:00 μμ Όχι δεν μπορείς μόνο με το δίπλωμα του ΤΕΕ. Πρέπει να κάνεις εγγραφή στη δ/νση ανάπτυξης της περιφέρειας που ανήκεις, στο τμήμα χορήγησης αδειών (αν το λέω σωστά).
gripis Δημοσιεύτηκε February 3, 2026 at 07:26 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε February 3, 2026 at 07:26 μμ On 3/2/2026 at 8:00 ΜΜ, dib said: Πρέπει να κάνεις εγγραφή στη δ/νση ανάπτυξης της περιφέρειας που ανήκεις, στο τμήμα χορήγησης αδειών (αν το λέω σωστά). Η διαδικασία είναι εύκολη;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα