Vaggosmich Δημοσιεύτηκε February 16, 2026 at 08:34 πμ Δημοσιεύτηκε February 16, 2026 at 08:34 πμ Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, Εδω και σχεδόν 10 μηνες, έχω αναθέσει την κατεδάφιση μιας μονοκατοικίας (αρκετά παλιάς, του 50, σε προάστιο της Αθήνας) και την ανέγερση 3οροφου πολυκατοικίας σε έναν συνάδελφο μηχανικό. Εγώ αν και μηχανολόγος στο επάγγελμα δεν έχω καμία σχέση με το χώρο λόγω αηδίας απέναντι στο δημόσιο. Θα ήθελα να ρωτήσω τους εδώ συναδέλφους, είναι σύνηθες μια άδεια κατεδάφισης να παίρνει τόσο χρόνο; Έχω ξενοικιασει τη μονοκατοικία αυτούς τους 10 μήνες, έχω πουλήσει τα κουφώματα και κάποιες φορές μπαίνουν μέσα άστεγοι (και άλλοι).
Didonis Δημοσιεύτηκε February 16, 2026 at 08:41 πμ Δημοσιεύτηκε February 16, 2026 at 08:41 πμ On 16/2/2026 at 10:34 ΠΜ, Vaggosmich said: ....έχω αναθέσει την κατεδάφιση μιας μονοκατοικίας (αρκετά παλιάς, του 50, σε προάστιο της Αθήνας) ... ο συνάδερφος που το ανέθεσες τι σου είπε? Μπας και περιμένει εγκρίσεις από αρχαιολογία ή άλλο? Η αηδία που αναφέρεις λογικό είναι ..... αλλά αν δεν το μπορείς το αηδιαστικό γεύμα μη το παραγγέλνεις να στο φέρουν στο τραπέζι.... Θα το βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου..... (κανόνας χωρίς εξαιρέσεις αυτό)
Vaggosmich Δημοσιεύτηκε February 16, 2026 at 08:46 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε February 16, 2026 at 08:46 πμ On 16/2/2026 at 10:41 ΠΜ, Didonis said: ο συνάδερφος που το ανέθεσες τι σου είπε? Μπας και περιμένει εγκρίσεις από αρχαιολογία ή άλλο? Η αηδία που αναφέρεις λογικό είναι ..... αλλά αν δεν το μπορείς το αηδιαστικό γεύμα μη το παραγγέλνεις να στο φέρουν στο τραπέζι.... Θα το βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου..... (κανόνας χωρίς εξαιρέσεις αυτό) Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε 2 μήνες την αρχαιολογία και άλλους 2 μήνες για να ξηλώσουν τον καυστήρα του γκαζιού. Πρόσφατα μου είπε ότι έχει καταθέσει όλα τα χαρτιά στην πολεοδομία και του είπαν ότι θα αργήσει επειδή έχουν μείνει 2 υπάλληλοι.. Είναι σύνηθες τέτοιες καθυστερήσεις; Βλέπω όλη την Αθήνα να κτίζει και προβληματίζομαι. Επειδή έχει δρόμο μπροστά, εκτός από την κατεδάφιση είναι και η ανέγερση, με τετοια κωλυσιεργία, το ελληνικό θα κτιστει πιο γρήγορα
Didonis Δημοσιεύτηκε February 16, 2026 at 09:05 πμ Δημοσιεύτηκε February 16, 2026 at 09:05 πμ On 16/2/2026 at 10:46 ΠΜ, Vaggosmich said: ... Είναι σύνηθες τέτοιες καθυστερήσεις; . ....με τετοια κωλυσιεργία, το ελληνικό θα κτιστει πιο γρήγορα Στην Ελλάδα πρωτοείπαμε τα πάντα ρει ..... και βέβαια θα κτιστεί πιο γρήγορα.... και... είσαι μόνο στην αρχή..... αν στις εκσκαφές βρεθεί έστω μικρό κομμάτι από κάποιο πήλινο ή οτιδήποτε που αφορά τους αρχαίους εκεί να δεις ......
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα