Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα


chronism

Recommended Posts

Για τα Αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα προφανώς τα 40 τ.μ είναι τα καθαρά εσωτερικά μέτρα ???

 

Σε περίπτωση που θέλω να κάνω διώροφο κτίριο κάτω σαλόνι-καθιστικό-λουτρό και πάνω το υπνοδωμάτιο αναγκαστικά "πάω" σε κατοικία δύο κύριων χώρων με ελάχιστη επιφάνεια 60 τ.μ ???

 

Έχει ασχοληθεί κανείς με διώροφο ??

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

καλησπέρα συνάδελφοι.Σε μια περίπτωση παρόμοια ενδιαφερόμαστε για να φτιάξουμε ενα συγκρότημα απο αυτοεξυπηρετούμενα καταλλύματα σε 1 οικόπεδο.Ενώ το οικόπεδο έχει τις απαραίτητες προυποθέσεις,με τον ΕΟΤ σκαλώσαμε στην άδεια για καταλληλότητα του οικοπέδου βάσει του Π.Δ. 43/2002 στο άρθρο 9 παράγραφος Ι.2.Α. γιατί το οικόπεδο μου είναι εξ αδιαιρέτου σε 3 ιδιοκτήτες με κάθετη ιδιοκτησία.Παρόλο που πολεοδομικά δεν με δεσμεύει αυτό ο ΕΟΤ απαιτεί ακόμα και στην περίπτωση αυτή που η κάθε ιδιοκτησία είναι αυτοτελής και ανεξάρτητη βάσει της κάθετης ιδιοκτησίας να δεσμεύσω ολόκληρο το οικόπεδο,δηλ θα πρέπει και οι υπόλοιποι 2 ιδιοκτήτες να δεσμέυσουν το οικόπεδο τους και να χάσουν τα δικαιώματα τους (πχ μπορεί να θέλαν να το πουλήσουν,να κάνουν κατοικίες στα μερίδια τους) αλλιώς δεν κρίνει κατάλληλο το οικόπεδο.Το ερώτημα μου είναι.Μπορώ πολεοδομικά να το πάω ως κατοικίες,να φροντίσω να έχω τις απαραίτητες προδιαγραφές φυσικά και μετά να ζητήσω απο τον ΕΟΤ να πάρω το σήμα με τη μορφή νομιμοποίησης λόγω μη τήρησης απαραίτητων προϋποθέσεων νόμιμης λειτουργίας με πληρωμή του καθορισθέντος προστίμου?Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.