Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα και καλό μηνά   και ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Μετα από αρκετή σκέψη και διαβάζοντας και τις απαντήσεις σας  καταλήγω στις εξής δυο λύσεις αφού έτσι και αλλιώς ο πελάτης θα το μεταβιβάσει τώρα στον γιο του με γονική παροχή .

1)     Το αφήνω το γήπεδο όπως είναι  και δημιουργείται άτυπα μια δίοδος που δεν θα ενοχλεί την ανοικοδόμηση της ιδιοκτησίας , η οποία ναι μεν θα είναι ελεύθερη για τους γείτονες να εξυπηρετούνται  αλλά θα παρέμενε μέρος του γηπέδου.

2)    Να δείξω ότι περνάει ο δρόμος κανονικά  και με μια αιτιολογική έκθεση με αεροφωτογραφίες να αποδείξω την ύπαρξη του δρόμου πριν από τους τίτλους και να έχω την οικοδομησιμοτητα των παρεκκλίσεων του 1962 ή 1964 και να χτίσω στα 1000-1200 τ.μ  , αν και το ιδανικο είναι του 1962 γιατι οι πλαγιες αποστασεις μικραινουν .  Το μόνο που φοβόμουν  λίγο σε αυτό ήταν άμα θεωρούνταν σαν κατάτμηση αλλά κατάτμηση θα θεωρούνταν άμα το έκοβα τώρα με έναν δρόμο που τον άνοιγα εγώ , όχι με έναν δρόμο που προϋπήρχε  , στην δικιά μας περίπτωση οι ιδιοκτησίες ήταν 2 τις οποίες κακώς τις δείξανε ως ενιαία .

Τώρα τι ακριβώς θα κάνω δεν έχω αποφάσεις , έχω παραγγείλει αεροφωτογραφίες από το ΓΥΣ και αν είναι παραγγέλνω και από το Κτηματολόγιο  η το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και να δω τι φαινεται και το αν και το πως μπορω να το δικαιολογήσω.

Να συμπληρώσω εδώ ότι και το 5αρι του στρατού δείχνει την ύπαρξη του δρόμου .

Δημοσιεύτηκε (edited)

1. Θα το συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη και ό,τι σου πει. Αν πει ότι υπάρχει άτυπη δουλεία διόδου, τη βάζεις. Αν όχι, την αγνοείς 

2. Οι παρεκκλίσεις έχουν καταργηθεί. Εκτός κι αν είσαι εντός ΓΠΣ ή ΣΧΟΟΑΠ που προτείνει τη συγκεκριμένη περιοχή ως οικιστική επέκταση, κι αυτό (η ισχύς των παρεκκλίσεων) αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ. Αγροτικο δρόμο, δεν μπορείς να δείξεις σήμερα. Δουλεία, ναι.

Edited by tetris
Δημοσιεύτηκε

Με τις επιλογές που έχω εννοούσα τι θα πω στον πελάτη  ώστε να αποφασίσει τι θα κάνει με την ιδιοκτησία του εννοείται δε περνώ για κανένα απόφαση , δεν πληρωνόμαστε για αυτό

Έχω αίτηση για ΒΟΔ πριν λήξουν οι παρεκκλίσεις ,  η εδώ πολεοδομία έχει 3 υπάλληλους  και ακόμα 2χιλιαδες αιτήσεις να διεκπεραίωση  οπότε ακόμα μπορώ να κτίσω με παρέκκλιση .

Αγροτικό δρόμο ξέρω ότι δεν μπορώ να ανοίξω απλά θα δείξω τον ήδη υπάρχοντα και θα το τεκμηριώσω με αεροφωτογραφίες ότι προϋπάρχει του τίτλου

Δημοσιεύτηκε

Ξαναλέω ότι αγροτικός δρόμος θεωρείται μόνον ο προϋφιστάμενος του 1923. Αν θέλεις να δείξεις κάτι, θα το αναφέρεις ως άτυπη δουλεία διόδου. Αλλιώς, θα πρέπει να το τεκμηριώσεις βάσει τίτλων και προπολεμικής α/φ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.