Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιότητα σε εκτός σχεδίου πόλεως


Recommended Posts

καλησπέρα σας

είμαι νέος στο forum, καθώς και νέος στο επάγγελμα οπότε συγχωρήστε την όποια αυτονόητη άγνοια υπάρχει από μέρους μου.

Ένας πελάτης μου αγόρασε το 1989 δύο όμορα αγροτεμάχια συνολικού εμβαδού 5400 τμ εκτός σχεδίου πόλεως τα οποία είχαν διαφορετικούς ιδιοκτήτες και είχαν πρόσβαση μόνο απο κάποιο μονοπάτι. Το 2006 προσάρτησε σε αυτά ακόμη δύο όμορα στο καθένα με αποτέλεσμα το συνολικό του εμβαδό να γίνει 7800 τμ. Το καθένα από αυτά στα συμβόλαια της αγοραπωλησίας αναγράφει ότι είναι μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο. Το μοναδικό πρόσωπο που υπάρχει σε αγροτικό δρόμο που με βεβαίωση του δήμου προυφίσταται του 1923 είναι μήκους 14.66 μ.

Υπάρχει αρτιότητα και οικοδομησιμότητα στο αρχικό (του 1989) ως τυφλό αλλα μεγαλύτερο των 4 στρεμμάτων προ του 2003 η μήπως πρέπει να αγοράσει κι ακομη ένα αγροτεμάχιο ώστε να πιάσει τα 25 μ πρόσωπο στον αγροτικό δρόμο? Κι αν είναι οικοδομήσιμο το οικόπεδο πόσα τμ δικαιούται?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Οι βεβαιώσεις των Δήμων.... ελάχιστα έως καθόλου προσμετρώνται για την αρτιότητα. Μπορεί να αποδειχθεί από κάποιο συμβόλαιο η ύπαρξη της οδού πρό του '23?

Το αρχικό ως >4000τμ είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Link to comment
Share on other sites

Εφόσων είναι άρτιο και οικοδομήσιμο χρειάζεται να βρω συμβόλαιο που να δείχνει την ύπαρξη της οδού πριν το '23 ? Και για τα τμ ισχύει 200+3800*0,02=276 ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.