Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρνηση χορήγησης εγγράφου από υπάλληλο πολεοδομίας


Xristina K.

Recommended Posts

Γνωστές καταστάσεις στο πολεοδομικό γραφείο Μαρκόπουλου...

Πολλές φορές ρίχνω "καντήλια" μέσα από τα δόντια μου ενώ μου μιλάει με ειρωνικό υφάκι, απότομα και βιάζεται να με διώξει και επίσης πολλές φορές εχω σιχτιρίσει με την λίστα που βρίσκεται στην πόρτα...Το θέμα είναι πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος, παρόλο που η συμπεριφορά του παραπέμπει σε γιδοβοσκό και μπορούμε κάλλιστα να τον κατηγορήσουμε γι' αυτό, έχει φοβερό φόρτο εργασίας καθώς εξυπηρετεί κόσμο από πολύ μεγάλο κομμάτι της Αττικής ενώ ταυτόχρονα, σπάνια λουφάρει και είναι εκτός γραφείου ή πίνει καφέδες ή κάνει "αυτοψίες"...Εάν αναθέταν σε κάποιον ακόμα, στον άλλον ας πούμε τοπογράφο, ο οποίος είναι ο ορισμός της νωχελικότητας και της μη αποτελεσματικότητας να αναλάβει να φέρει σε πέρας κάτι απλό, ας πούμε όρους δόμησης ώστε να ελαφρυνθεί ο προαναφερθείς, σίγουρα θα κυλούσαν λίγο καλύτερα τα πράγματα...Ενδεικτικά αναφέρερω πως, σε μέρα ασθενείας του πρώτου, εξυπηρετήθηκα το μεσημεράκι, ενώ ήμουν εκεί από τις 10 και είχα αριθμό στην λίστα....5!!! Ολη μέρα εξυπηρέτησε 5 άτομα...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλησπέρα σε όλους.

Η ταλαιπωρία μου επιτέλους έλαβε τέλος. Να σας εξηγήσω πως.

Επειδή δεν άντεξα να πάω εγώ γιατί δε ξέρω τι θα συνέβαινε, πήγε η αδερφή μου που είναι κι αυτή πολιτικός μηχανικός. Ο τοπογράφος με συμπεριφορά γιδοβοσκού όπως πολύ σωστά είπε ο συνάδερφος είχε φοβηθεί. Προφανώς του είχε πει τα νέα ο προϊστάμενος. Της είπε ότι ήθελε να είναι σωστό το τοπογραφικό. Για μία παρατήρηση που μου είχε πει και την είχαμε φτιάξει, είπε: "Εγώ δεν είπα να αλλάξεις αυτό"! Έκανε κάποιες μικρές παρατηρήσεις. Δεν την πέρασε αμέσως για να μη φανεί ότι υπέκυψε. Ο άλλος τοπογράφος που είναι μεγάλος τεμπέλης της είπε: "Nα μαζεύει τη γλώσσα της. Θα της άρεσε να της ευχόμουν αυτό που μου ευχήθηκε;" Τον ρώτησε τι σου ευχήθηκε; Απάντησε: "Να μην το συνεχίσω". Η παρατήρηση του βεβαίως ήταν άστοχη. Εμένα δεν έχουν από πουθενά να με απολύσουν, αν δε δουλέψω δε θα πληρωθώ. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος σαν αυτόν.

Την επόμενη μέρα πήγε πάλι στον τοπογράφο έχοντας φτιάξει τις παρατηρήσεις και επιτέλους την πέρασε!!! Έπρεπε πρώτα να με κάνει έξω φρενών και να σηκωθεί όλη η πολεοδομία στο πόδι για να με περάσει. Αν δεν έκανα όλη αυτή τη φασαρία και δεν πήγαινα στον προϊστάμενο ώστε να φοβηθεί, δεν υπήρχε περίπτωση να με περάσει ποτέ!!!

Link to comment
Share on other sites

γνωστο το  προβλημα στο μαρκοπουλου......εδω σε βαζει να γραφτεις σε λιστα για να σου πει ορους δομησης....πραγματα αδιανοητα!!

εσεις φταιτε, τοσοι μηχανικοι πατε σε εκεινη την υπηρεσια, και δεν βρεθηκε ενας να τον αρχισει λιγες γροθιες για να στρωσει.... και μην αρχισετε μερικοι οτι με τη βια δεν λυνονται τα προβληματα... μερικοι δεν καταλαβαινουν αλλιως.

Οταν εχεις να κανεις με κομπλεξικο ανθρωπο μερικες φορες χρειαζονται ριζοσπαστικες μεθοδοι αντιμετωπισης. Και ναι, αν μου τα εκανε εμενα αυτα καποιος, να με τραβολογαει τοσες φορες αδικα, θα ειχε φαει τις σφαλιαριτσες του... και μετα θα ζηταγε και συγνωμη. ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ, δεν μπορω να διαβαζω τετοιες ιστοριες, βγαινω απο τα ρουχα μου.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ συνάδερφε, έχεις απόλυτο δίκιο. Πρέπει κάποιος να κάνει την αρχή. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα δε λύνεται από ένα άτομο. Πρέπει να μαζευτούν μερικοί μηχανικοί και να τις φάει για τα καλά για να στρώσει το συγκεκριμένο άτομο!!!

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.