Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απάντηση σε βιογραφικό


harittos_ch

Recommended Posts

Έχω στείλει το βιογραφικό μου, σε κάποιες εταιρίες, οι οποίες ζητούν μηχανικούς

και δεν έχω λάβει ουδεμία απάντηση πέραν από 2 εταιρίες οι οποίες με κάλεσαν για συνέντευξη.

 

Γενικά,το να μην απαντούν σε βιογραφικά δεν είναι γαιδουριά κατά τη γνώμη μου.Γαιδουριά είναι να περάσεις 1-2 συνεντεύξεις κ να μην σε ενημερώσουν.

 

Και,χαρίτο,ξέρεις κάτι?Όσο πιο νέος είσαι,τόσο μεγαλύτερο θα είναι το μέγεθος της απόρριψης.Διότι,εσύ μπορεί να έχεις όρεξη για δουλειά,όμως αυτοί έχουν όρεξη για ένα ρομπότ που τους ξεπετάει τη δουλειά.

Αν πιστεύεις ακόμα σε ''συνθήκες εργασίας,δικαιώματα εργαζομένου'' κ διάφορες άλλες τέτοιες νανουρόσκονες,τότε μάλλον πρέπει να το δεις λίγο αλλιώς το θέμα.Κάνε λίγο υπομονή,όσον αφορά τη συμπεριφορά των μεγαλύτερων,γιατί δεν πρόκειται να την αλλάξεις.

 

Κ,για να πούμε την αλήθεια,παίζει ρόλο τί ιστορίες γράφεις μέσα στο βιογραφικό σου,αν εχεις εμπειρία,αν δεν προσπαθείς να τα φουσκώσεις,αν είσαι περιεκτικός χωρίς να αραδιάζεις λεπτομέρειες....Σκέψου ότι ο κάθε εργοδότης,άντε κ το HR,να αφιερώσει 8-10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ στην ανάγνωσή του.Αν δεν πάρει καλή πρώτη εικόνα,ούτε στο αρχείο δεν θα καταλήξει.....

 

Γενικά συμφωνώ με το howard,το θέμα είναι προσφορά κ ζήτηση.Ευγένειες κ τέτοια παραμύθια της Χαλιμάς δεν είναι για τον κλάδο μας.....Προσωπικά εγώ,όταν είχα μαζέψει τη μεγάλη εμπειρία κ έψαχνα να πουλήσω το τομάρι μου όσο το δυνατόν ακριβότερα,εκτίμησα ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ τον ένα κ μοναδικό που μου άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή μου ότι δεν θα συνεργαστούμε.Οι υπόλοιποι,απλά μου πέρασαν αδιάφοροι,ούτε ζέστη ούτε κρύο.Με εξαίρεση ακόμα έναν,που του άρεσα κ παρόλο που το έργο ήταν εκτός Ελλάδας κ από λάθος δεν το ανέφεραν στην αγγελία,1 εβδομάδα μετά τη συνέντευξη μου προσέφερε εργασία εντός της έδρας μου.

 

Στην τελική,μόνο ο σπαζοκλαμπάνιας δεν πιάνει το υπονοούμενο όταν τον αγνοούν.......:D

Εσύ,προφανώς δεν είσαι,οπότε γιατί να πληγώνεσαι?Αφού το υπονοούμενο το έχεις πιάσει!

 

 

Όσο για τη vasiliki-cv:γενικά οι μηχανικοί,επειδή δεν έχουν χρόνο για σεξ κ μετά από το άγχος έχουν στυτικές δυσλειτουργίες,κάνουν όλοι σαν τρελλοί όταν εμφανίζεται γυναίκα στο γραφείο.ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!Σε 4 χρόνια σε τεράστιο έργο οδοποιίας,παντρέυτηκαν 58 ζευγάρια!!!!!!!:lol:(edit:Λάθος,58 άνθρωποι=29 ζευγάρια)

 

Τί να γίνει,αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!!!!!!:lol:Εγώ βέβαια,έβρισκα πάντα χρόνο κ επειδή ήμουν κ πάρτυ άνιμαλ,κατάφερα να ανακαλύψω το θησαυρό μου!!!!!:lol:Σκεφτείτε τους άλλους τους κακομοίρηδες..........

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 41
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Off topic

 

Από γεγονότα που έχω ζήσει έχω καταλήξει στο εξής: Ο μηχανικός πρέπει να παίρνει γυναίκα για "σπίτι" γιατί δεν τον βλέπω καλά.

Link to comment
Share on other sites

Ναι,καλάααααααα......:lol:

 

Ρε shelby εσύ τί λες,με τόσα βρισίδια κ ώρες απουσίας από το σπίτι,μία γυναίκα για σπίτι δεν θα ''κάνει πάρτυ'' τις ώρες που εμείς τρέχουμε ''για τον πελάτη'' ή ''για το δημόσιο''?:lol:

 

Καμιά χωριατοπούλα κ πολύ πέφτει......:lol: ή καμία μεγαλύτερη..:lol:

 

άντε γεια,από το βιογραφικό πάλι σε άσχετα καταλήγουμε(που όμως αυτό είναι κ η βάση της φιλοσοφίας!)

Link to comment
Share on other sites

:lol::lol:

 

shelby,είσαι θεός,κ αν δεν είχε ήδη συμπληρωθεί το δωδεκάθεο του φόρουμ,είναι σίγουρο ότι θα σε έβαζα ΔΑΓΚΩΤΟ!:lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

αφηστε ρε μαγκες με τις χοντρες ασχημες χαζες και πλουσιες...εγινε μοδα το να καλοπαντρευτεις - ολα γυρνανε στο 1950 και στο 1960 το βλεπετε?

 

χιλιες φορες ενα εξυπνο μωρο, κι ας σε κραταει και στην τσιτα. Καλο μας κανει. Αλλιως με κοιλιες και προγουλια ολοι γινονται.

 

υγ οχι οτι οι αθλητικοι τυποι δεν τρωνε κερατο αλλα λεμε τωρα....

Link to comment
Share on other sites

καλα καλα, τα σιγουρα να φοβαστε φιλοι μου. ξερει ο παλιος τι σας λεει...εχουμε φαει κι εχουμε ριξει στα νιατα μας και κατι ξερουμε κι εμεις.

 

καθε ωραια γυναικα ειναι αυτοματως με προδιαθεση για απατη και καθε ασχημη θα κατσει σπιτακι της να πλεκει ε? ετσι σας ειπαν οι παππουδες και οι γιαγιαδες σας?

εχετε να μαθετε πολλα για το αλλο φυλο :)

 

να σας το πω κι αλλιως. αμα ειναι να το φαει καποιος, θα το φαει, ειτε την εχει τη γυναικα κλειδωμενη, ειτε χυμα. ειτε ζηλευει, ειτε οχι. ειτε φταιει, ειτε δεν φταιει. μην ψαχνετε για λογικη και σχεση αιτιο-αιτιατο με τις γυναικες και την απιστια. ουτε με τους αντρες βεβαια.

 

αρα η απομονωση του παραγοντα εμφανιση ή/και προσωπικοτητα δεν εχει καμμια λογικη. και αφου δεν εχει λογικη, τουλαχιστον να περναμε καλα με τη γυναικα που γουσταρουμε. εκτος βεβαια αν σε καποιον αρεσουν οι παχουλες και ασχημες, γιατι τα εχω δει κι αυτα. περι ορεξεως ουδεις λογος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.