Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύνθετο υποστύλωμα με λεπίδες σύνδεσης


 

Recommended Posts

Απορία ως προς τους ελέγχους επάρκειας.

Συμβουλευτικός οδηγός το βιβλίο της τριανδρίας "Σιδηρές Κατασκευές"

Εάν το σύνθετο υποστύλωμα εντάσσεται σε πλαίσιο και εκτός από τα κατακόρυφα φορτία παραλάμβάνει ροπές και πλευρικό φορτίο ανέμου αλλάζει το τυπολόγιο που αναφέρεται στο παράδειγμα 29? Το παράδειγμα 30 που ακολουθεί ο έλεγχος αφορά πρόβολο και το τυπολόγιο όσον αφορά το κρίσιμο φορτίο λυγισμού είναι διαφορετικό. Εαν κάποιος συνάδελφος μπορεί να με παραπέμψει σε σχετική βιβλιογραφία θα το εκτιμούσα...

Link to comment
Share on other sites

Φίλε giοrgosk σε ποιά σελίδα είναι αυτό που αναφέρεις?Έχω προμηθευτεί πρόσφατα το βιβλίο που αναφέρεις,είναι καλογραμμένο αλλά δίχως εφαρμογές,δεν ξέρω εάν σας δώσανε και ασκήσεις στη σχολή..!Πάντως χωρίς να θέλω να ευλογήσω τη δικιά μας σχολή, οι σημειώσεις που δίνανε(εώς και πέρυσι) στο Α.Π.Θ είναι άθλιες από άποψη παρουσίασης αλλά πολύ "ουσιαστικά" γραμμένα!Δές εκεί..!

Υ.Γ Είναι προτιμότερο να βάλεις μια φωτογραφία του υποστυλώματος για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν και όσοι δεν διαθέτουν το συγκεκριμένο βιβλίο!

Link to comment
Share on other sites

Εχω την παλιά έκδοση "Σιδηρές κατασκευές παραδείγματα εφαρμογής του ΕC3 "(1997) οπότε μπορεί να μην υπάρχει αντιστοιχία. Παραθέτω τον τίτλο παραδείγματος "Συνθετο υποστυλωμα με ράβδους δικτύωσης"

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.