Jump to content

EL-TORO

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ουδέτερη

1 Follower

About EL-TORO

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Τοποθεσία
  Salonica

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αναζητώ καλό γνώστη του TEKLA ώστε να μου κάνει μαθήματα (προφανώς επί πληρωμής), οι ενδιαφερόμενοι να να επινκοινωνήσουν μαζί μου με email. Παρακαλώ να επικοινωνήσουν μόνοι όσοι ασχολήθηκαν σε βάθος με το πρόγραμμα (δηλαδή detailer). Τα μαθήματα θα είναι μόνο online. Ευχαριστώ
 2. Οκ τώρα τα διόρθωσα....!Απολογουμαι για την καθυστέρηση...
 3. Καλησπέρα σε όλες και όλους Πρόκυται για το πρώτο μου μεταλλικό γιαυτό δείξτε ανοχή. Η κατάσταση έχει ως εξής, είναι ένα γραφείο ισόγειο το οποίο κατα το ήμισυ (περίπου) έχει πατάρι με πλάκα από μπετόν. Μου ζητήθηκε να συνεχίσω το πατάρι αλλά να είναι μεταλλικό και το τελείωμα παρκέ...Το πατάρι αυτό(μαζί με το προηγούμενο) θα χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος και μετά από ένα διάστημα θα γίνει ένα δεύτερο γραφείο(έχει αρκετό ύψος). Θα είναι συνολικά 14 τ.μ και στο ύψους που θα μπούν τρέχουν δοκοί και κολώνες. λεπτομερειες γενικη κατοψη Με μπλέ είναι 2 δοκοί IPE 120 που θα στερεωθουν με φλαντζες στις δοκους με μωβ UPN 30x15 και με πράσινο ξυλα 5cm x 5cm! Σε πρωτη φάση δεν έκανα υπολογισμούς και πήρα τα ελάχιστα... μετά θα γίνουν λυγισμός, κάμψη,στρέβλωση Πείτε τη γνώμη σας...
 4. Για να πάρεις την άδεια πρέπει να δώσεις εξετάσεις και τα ΣΟΣ είναι να παρακολοθήσεις όλα τα νοκιμαντέρ του Ζακ Ιβ Κουστώ....
 5. Ένα έχω να πώ, Αχαριστία και Ντροπή σε όλους εσάς που κατακρίνετε το πρόγραμμα! Αντί να είστε ευγνώμονες που η κυβέρνηση μας δίνει την ευκαιρία να παίρνουμε πρωτοβουλίες και να ορίσουμε εμείς τους ενεργειακούς επιθεωρητές, εσείς κατακεραυνώνεται όλες τις προσπάθειες για την βελτίωση του συστήματος. Λοιπόν θα γίνει ως εξής: Οι συντονιστές του site θα κάνουν μια ανάρτηση στο οποίο δεν θα έχουν πρόσβαση, όπου θα μπαίνουν όλοι οι χρήστες και θα κλειδώνουν έναν αριθμό μετά θα γίνει μια κλήρωση και βουαλά!Στο πίτς φιτίλι έχουμε ωραίους και μάχιμους ενεργειακούς επιθεωρητές. Υ.Γ Δεν ξέρω αν επιτρέπονται τα πολιτικά σχόλια αλλά η χώρα μας μπαίνει σε μια δύσκολη περίοδο και θα μας κυβερνάνε αυτοί(κόκκινοι,πράσινοι,μπλέ)...και το χειρότερο είναι ότι οι άλλοι(εμείς οι πολίτες) δεν είναι καλύτεροι.
 6. Απ'όσο θυμάμαι ο πληθυσμός έχει να κάνει με τους τρόπους αντιμετώπισης της παθητικής πυροπροστασίας(αν αυτό εννοείς,επειδή δεν το διευκρινίζεις) π.χ πάνω από 50 θέλει 2ο κλιμακοστάσιο κλπ!Επομένως ο πληθυσμός δεν σε απαλλάσσει από την μελέτη! Πάντως για σίγουρα δές στο www.fireservice.gr και το Π.Δ 71/1988 (θα το βρείς σίγουρα στα downloads). Υ.Γ το επάγγελμά σου..
 7. Δηλαδή μιλάμε για "κατάργηση" του ΤΕΕ? Μου φαίνεται ουτοπία!
 8. Προς τις αρμόδιες αρχές : Όταν θα ανοίγει το κουτί να ακούγεται το εξής άσμα ή το ομότιτλο των ημισκούμπρια! Για ακόμη μια φορά ο μηχανικός καλείτε να πληρώσει την ανικανότητα της πολιτείας!Ρε τι θα ακούσουμε ακόμα....!Έχει να πέσει πολύ γέλιο στις γενικές συνελεύσεις των πολυκατοικιών......!
 9. Ψάχνω για κάποιο βιβλίο που να αναφέρει για τις οικοδομικές εφαρμογές, δηλαδή να μπορώ να επιβλέπω και όχι απλά να κοιτάω. Δηλαδή έστω αύριο ανοίγω δικό μου γραφείο και αναλαμβάνω να χτίσω μια εξοχική κατοικία, έχω τις γνώσεις της σχολής και λίγη εμπειρία γραφείου αλλά από πράξη τίποτα. Δεν λέω να αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες και λοιπά αλλά μέσα στις άκρες να με κατατοπίσει για λάθη που γίνονται συχνά! Έχω το "Κατασκευή κτιρίων σύνθεση και τεχνολογία, Αθανασόπουλος" και το "Οικοδομικές Εφαρμογές, Μαλινδρέτος" αλλά τα βρήκα ανεπαρκή και έκανα μια επίσκεψη σε γνωστά βιβλιοπωλεία(για μηχανικούς) αλλά δεν βρήκα άκρη...! Υπάρχει κάτι έστω στα Αγγλικά?ή άδικα ψάχνω...
 10. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δευτερολογώ αλλά ο λόγος που το κάνω είναι για να είναι το topic σε ενημέρωση... Το νέο blog για τους φοιτητές του ΣΜΑ (ανεπίσημο) είναι http://sma2010-11.blogspot.com/ όσοι πιστοί προσέλθουν..νέοι και παλιοί, κυρίως παλιοί για να μας "καθοδηγήσουν" με τα μαθήματα και τις ασκήσεις..
 11. Μια απ'αυτές τις μέρες έλεγα να ξεκινήσω ένα νέο topic με θέμα την ΣΜΑ! Eva με πρόλαβες, είμαι και εγώ από τους "τυχαιρούς"(κωλόφαρδος) μιας και κληρώθηκα με την πρώτη..! Αφού ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας σκέφτηκα να κάνω-ουμε ένα νέο blog με θέμα την ΣΜΑ! Όχι κάτι σοβαρό αφού δεν ξέρω και πολλά από blog, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια... και όποιος άλλος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενος και ας επικοινωνήσει p.m! Το blog θα πραγματεύεται αποκλειστικά θέματα της ΣΜΑ, δηλαδή θα λύνουμε απορίες και θα ανεβάζουμε ασκήσεις κλπ, ξέρετε ....! Απλά όσοι ενδιαφέρονται να κρατάνε τo παρόν topic σε ενημερώτητα γιατί όσοι περισσότεροι το ξέρουν τόσο καλύτερα! Προς τους Συντονιστές : Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα λόγω της διαφήμισης-προβολής του μελλοντικού blog!
 12. Οκ! πήρα μια γεύση! Σας ευχαριστώ...
 13. Παίδες μετά το τέλος των σεμιναρίων για τους Ευρωκώδικες, έγινε η ερώτηση "και τελικά ποιος μπορεί να εφαρμόσει τους ευρωκώδικες?" και η απάντηση από τον υπεύθυνο του ΤΕΕ ήταν ότι πάνε να περάσουν το "όποιος έχει την απαραίτητη εμπειρία, κάτι που ισχύει στην Αγγλία" δηλαδή την μπιπ....
 14. Τι να σου πώ και εγώ την ίδια απορία είχα. Αλλά από την στιγμή που τα δημοσίευσαν...! Γενικά έχει κάποιος ανάλογες εμπειρίες (δηλαδή συμβασιούχος)?
 15. Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει για το που θα βρούμε λεπτομέρειες? Συγκεκριμένα σήμερα "ΤΑ ΝΕΑ" δημοσίευσαν 8004 θέσεις που προσφέρονται για το δημόσιο, εποχικοί οι περισσότεροι.Δηλαδή πότε θα βγούν οι πίνακες που αναφέρονται και αν έχει κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία. Δηλαδή άν αξίζει τον κόπο να "ξενιτευτείς" για μια σύμβαση.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.