Μετάβαση στο περιεχόμενο

nick damis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Ρε παιδιά ήμαρτον,δε νομιζω να ήμουν προκλητικός σε καμία ανάρτηση,έκανα κάποια ερωτηματα καλοπροαιρετα,έλαβα απαντήσεις κατατοπιστηκές και ευχαριστώ. Είδα και κάποια μυνήματα αν είμαι εντάξει ή όχι,ότι έχουν εκνευριστεί οι ήδη θυμωμένοι συναδελφοί σας,ότι δεν δίνουν ΤΖΑΜΠΑ πληροφορίες ότι είμαι time waster,όπως λενε στο Αγγλία,αλλά δε νομίζω να πίεσα κανένα να απαντήσει.Ξέρετε κι εγώ πέρασα κάποια χρόνια να τελειώσω το Αριστοτέλειο κι αν με ρωτήσει κάποιος για Χημεία μπορεί και να μην τον χρεώσω.Επειδή αρχίζει και γυρνάει πολύ επί προσωπικού αν θέλει ο admin ας το κλειδώσει το θέμα.
  2. Κύριε Arche, ανοιξα το συγκεκριμένο θέμα γιατί εχω κάποια ερωτήματα όπως διαβάσατε σχετικά με την αξιοποιηση ενός οικοπέδου που έχω. Η τιμή που αναφέρω είναι ενδεικτική,για να αρχίσει η συζήτηση που λέμε.Ξέρω ότι κάνω το ερώτημα σε ένα forum μηχανικών και γι'αυτό μπήκα εδώ. Τώρα το ''Αν ο κύριος ήταν εντάξει'' δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι σημαίνει...και επίσης εννοείται ότι δεν περιμένω από το forum να μου βγάλει ακριβές κοστολόγιο,σε επαγγελματίες απευθύνομαι για να ακούσω γνώμες.Ηδη και έσεις κύριε Arche και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες με έχετε βοηθήσει πολύ,απλά δηλώσεις ''Αν ο κύριος ήταν εντάξει΄΄ και ΄΄η τράπεζα δεν θα σου δώσει δάνειο΄΄ είναι λίγο εκτός θέματος..
  3. Η αλήθεια είναι ότι είδη έχουμε πάρει προέγγριση 160000 ευρώ,αλλα δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο στα οικονομικά,απλά προσπαθώ μέσω συζητήσεων και έρευνας να είμαι όσο πιο κοντά μπορώ στη πραγματικότητα.Είμαστε πενταμελής οικογένεια και τα τετραγωνικά ενδεικτικά και πιθανότατα να έιναι λιγότερα.
  4. Είχα καιρό να μπω και τα διάβασα όλα μαζί και μ΄έπιασε ψυχοπλάκωμα. Εννοείται ότι ακριβής υπολογισμός δεν μπορεί να γίνει,αλλά απ΄ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα σας μια τέτοια κατασκευή ξεπερνάει σίγουρα τις 200000 ευρώ;
  5. Θέλω να ξεκινήσω ανέγερση μονοκατοικίας σε οικόπεδο 180 τ.μ.περίπου και θα ήθελα τις γνωσεις σας σε 2-3 θεματάκια. Επειδή απ'ότι εχω διαβάσει χρειάζεται να αφήσουμε 4μ. πρασιά σκεφτόμαστε για δημιουργία υπογείου για γκαράζ και αποθηκες και κατασκευή μεζονέτας 75τ.μ + 75τ.μ με ενσωμάτωση ασανσέρ (ίσως) 1)Υπολογισμός κατασκευής υλικά-άδειες-ΙΚΑ(τελειωμενο τελος πάντων) 150000 ευρώ.Είμαστε κοντά; 2)Επειδή η κατασκευή θα γίνει με δάνειο και η τράπεζα δίνει τη 1η δόση με τη κατασκευή της 1ης πλάκας πόσο περίπου στοιχίζει η 1η πλάκα; 3)Γίνεται συμφωνία μεταξύ εμένα και μηχανικού για να ξεκινήσουν οι πληρωμές μετά τη 1η πλάκα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι για ανέγερση κατοικίας στο Μοσχάτο πλησίον της Φλέμινγκ,μήπως έχει κάποιος εμπειρία της περιοχής σχετικά με τυχόν αρχαιολογικά ευρήματα;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.