Μετάβαση στο περιεχόμενο

christianfor

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

5.101 profile views

christianfor's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε μηχανικό πήγα σε 2 μάλιστα, και κανείς δεν καταδέχεται να ασχοληθεί με ένα υπνοδωμάτιο μόνο με συμβούλεψε ο ένας βλέποντας μια φώτο του δωματίου ότι επρόκειτο για υγροποίηση από κακή μόνωση ότι υπάρχει θερμογεφυρα επειδή έχω ταράτσα μονωμένη και κολώνες αμονωτες,αυτά μου είπε πάνω κάτω αν τα κατάλαβα και σωστά!!!Για αυτό ζήτησα τη συμβουλή του forum σας....
  2. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μόνωση οι κολώνες δεν εχουν σίγουρα ήμουν παρών στη κατασκευή .Δεν τις μόνωσε ο μηχανικός για να ειναι σίγουρος οτι θα γεμίσουν καλά με μπετό.Στη φώτο παραπάνω οτι ειναι με πράσινο βέλος ειναι μονωμένο και τα κόκκινα αμονωτα το μαύρο βέλος δειχνει το σημείο που βγάζει μύκητες .Το θέμα ειναι τώρα τι μπορώ να κάνω?Ο συντελεστησ ατμοπερατοτητα που ειναι χαμηλός στο Nthermon ειναι καλό η κακό?
  3. Καλησπέρα Έχω ένα διαμέρισμα 5ου ορόφου κατασκευής 1997 το πρόβλημα είναι ότι στο παιδικό δωμάτιο έχει κάτι κολώνες τεράστιες και δοκαρια που δεν εχουν καμιά μόνωση.(Η Ταράτσα εχει μόνωση όπως και οι τοίχοι)το χειμώνα βγάζει μύκητες ανάμεσα στο δοκάρι και τη πλακα οπως και μια κολωνα που εχω στηριξη τη βιβλιοθήκη επίσης είναι πολύ πιο κρύο απο το υπόλοιπο σπίτι.Μου ειπαν για εσωτερική μόνωση μόνο κολώνες και δοκάρια περίπου 10 τετραγωνικά είναι με πολυστερινη 9mm και μετά σοβά ειδικό. Επειδή δεν εχω πολύ χώρο στο δωμάτιο, Μου φαίνεται καλή λύση αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα. Αν το εχει δουλέψει κάποιος η το εχει τοποθετήσει παρακαλώ να με βοηθήσει N Thermon το λένε,.Επίσης αν υπάρχει καμιά καλύτερη λύση να μου προτείνετε. Εξωτερική μόνωση δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.