Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΗΜΚΑΡ

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

ΔΗΜΚΑΡ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, Υπήρξαν υποχρεώσεις ως προς το ΙΚΑ? Αν δεν πληρείται ο ελάχιστος αριθμός δέντρων? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα. Για άδεια λειτουργίας σχολής οδηγού και κέντρου θεωρίας απαιτείται βεβαίωση χώρου κύριας χρήσης. Σε έναν αρχικό έλεγχο καταλληλότητας και μέτρημα που έγινε στο ισόγειο κατάστημα πολυκατοικίας, διαπιστώθηκε οτι το περίγραμμα του καταστήματος σε σχέση με το περίγραμμα της κάτοψης της οικοδομικής άδειας έχει διαφορά, με αποτέλεσμα απο τη μία μεριά να μπαίνει στο κοινόχρηστο χώρο και σε όμορρο διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Το ερώτημα είναι το εξής: Για να εκδοθεί η ΒΧΚΧ πρέπει να γίνει πρώτα τακτοποίηση της παραπάνω αυθαιρεσίας??
  3. Ερώτηση. Στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου σύμφωνα με βεβαιώση της Πολεοδομίας. Στην ανάρτηση του κτηματολογίου φαίνεται οτι μια ζώνη δασικής έκτασης περνάει πάνω απο το οικόπεδο αυτό. Δικαιούχος παρ ολα αυτά φαίνεται εξ ολοκλήρου ο πελάτης, με τη μεριά του δημοσίου να φαίνεται να διεκδικέι κάποια τετραγωνικά. Εφόσον το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου διεκδικείται απο την κτηματική υπηρεσία του Υπουργείου οικονομικών με ενστάσεις που θα κατατεθούν απο τη μεριά τους σε 8-10 μήνες. Όλα αυτά αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου και ως προς αυτό δεν χρήζει ένσταση απο τη μεριά του πελάτη. Αυτό που ουσιαστικά ψάχνω είναι εξασφαλίσω οτι η χρήση γης δεν είναι δασική. Το ερώτημα που τίθεται ποιος είναι υπέυθυνος να μου πει εν τέλει τη χρήση γης έχει το οικόπεδο αυτό και αν χρειάζεται ένσταση για τη χρήση γης που φαίνεται στο απόσπασμα?? Υ.Γ.1: Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου, άρα σύμφωνα με το δασαρχείο δεν γίνεται πράξη χαρακτηρισμού. Υ.Γ.2: Το οικόπεδο είναι χτισμένο με άδεια οικοδομής και συμβόλαιο που το αναφέρει ως αγρό. Υ.Γ.3: Η κτηματική υπηρεσία του υπ.Οικονομικών και το γραφείο κτηματογράφησης της περιοχής, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ασχολούνται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και όχι με τη χρήση.
  4. Ερώτηση. Στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου σύμφωνα με βεβαιώση της Πολεοδομίας. Στην ανάρτηση του κτηματολογίου φαίνεται οτι μια ζώνη δασικής έκτασης περνάει πάνω απο το οικόπεδο αυτό. Δικαιούχος παρ ολα αυτά φαίνεται εξ ολοκλήρου ο πελάτης, με τη μεριά του δημοσίου να φαίνεται να διεκδικέι κάποια τετραγωνικά. Εφόσον το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου διεκδικείται απο την κτηματική υπηρεσία του Υπουργείου οικονομικών με ενστάσεις που θα κατατεθούν απο τη μεριά τους σε 8-10 μήνες. Όλα αυτά αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου και ως προς αυτό δεν χρήζει ένσταση απο τη μεριά του πελάτη. Αυτό που ουσιαστικά ψάχνω είναι εξασφαλίσω οτι η χρήση γης δεν είναι δασική. Το ερώτημα που τίθεται ποιος είναι υπέυθυνος να μου πει εν τέλει τη χρήση γης έχει το οικόπεδο αυτό και αν χρειάζεται ένσταση για τη χρήση γης που φαίνεται στο απόσπασμα?? Υ.Γ.1: Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου, άρα σύμφωνα με το δασαρχείο δεν γίνεται πράξη χαρακτηρισμού. Υ.Γ.2: Το οικόπεδο είναι χτισμένο με άδεια οικοδομής και συμβόλαιο που το αναφέρει ως αγρό. Υ.Γ.3: Η κτηματική υπηρεσία του υπ.Οικονομικών και το γραφείο κτηματογράφησης της περιοχής, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ασχολούνται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και όχι με τη χρήση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.