Μετάβαση στο περιεχόμενο

papsofne

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by papsofne

  1. Καλημέρα σας αγαπητοί συνάδερφοι....παρακολουθώ τις ενημερώσεις που κάνει ο καθένας αλλά ως επίσημη ανακοίνωση από το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ πέραν μιας ανακοίνωσης περί εκτύπωσης ηλεκτρονικά δεν υπάρχει άλλη σχετικά με την ημερομηνία καταβολής αυτών χωρίς επαυξήσεις, γιατί ακόμα καλά καλά δεν πληρώσαμε του α΄εξαμήνου θα έχουμε συγκεντρώσει του β΄εξαμήνου στις 31/10/14 έστω δανειζόμενοι από--ντροπή μας μεν---γονείς δε??η ημερομηνία εξόφλησης στην ΕΤΕ η ΑΤΤΙΚΑ ως 31/12/14 θα είναι χωρίς προσαυξήσεις τόκων υπερημερίας??Τελικά εντυπα ειδοποιητήρια όπως πριν δεν θα μας αποσταλούν???
  2. Παλι η απάντηση ειναινα προσέλθετε απο το Ταμείο.....Και αν στηθεις στην ουρα και εκδοσεις χαρουμενος το παραστατικο πληρωμης και αφού πας στην τραπεζα να εκδοσεις επιταγη, αν δεν εχεις μεχρι του ποσού απο 1501- 3000 προσωπικη επιταγη, γυρνωντας βρεις το ταμειο κλειστο γιατι περασε το ωραριο την επόμενη ξαναεκδιδεις παραστατικό πληρωμής.....δεν ειναι υπέροχα???
  3. Καλημέρα συνάδερφοι, με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν μισή ώρα με το περιφερειακό τμήμα Καβάλας και το αντίστοιχο Δράμας η απάντηση είναι: με επικοινωνία που είχαν σήμερα το πρωί με τα κεντρικά της Αθήνας δεν γνωρίζουν αν κάνουν εκτύπωση και με ποιές τιμές, τις μειωμένες όπως ζητά το ΤΕΕ η με προσαυξημένες όπως ζητά το υπουργείο και δεύτερον ζήτησαν να βγάλουν κάποια ανάρτηση προς ενημέρωση μας...ο υπάλληλος μου απάντησε να κανουμε υπομονή και θα βγει αργότερα ανακοίνωση για όλα και οτι σίγουρα θα δοθεί παράταση!!!
  4. Aγαπητοι συνάδερφοι λυπάμαι πολύ που άθελά μου αναγκαστήκατε να βλεπετε αανρτήσεις μου από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook!!Για κάποιο ανεξηγητο λόγο έγινε συνδεση των λογαριασμών μεταξύ τους και ποσταρονταν αναρτησεις μου και εδώ.....Ειλικρινά ζητώ συγνώμη!!!!

    1. nik

      nik

      Δεν φταίτε εσείς....

  5. κανονικά αν πληρώσεις μεχρι και το Β 2013, εννοείται ότι δικαιούσαι ασφαλιστικής κάλυψης για όλο το 2014, άρα μπορείς να θεωρήσεις βιβλιάριο τον Μάιο!!
  6. Φίλοι Συνάδελφοι μηχανικοί, Μην έχοντας στα χέρια μου , αν και ήδη 21/04/14, το ειδοποιητήριο για τις εισφορές του 1ου εξαμήνου του 2014 και καθώς εκπνέει η προθεσμία σύμφωνα με τα προηγούμενα έτσι θέλησα να μάθω τι γίνεται.... έψαξα στις σελίδες του ΤΕΕ και του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ και δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση σχετική με το θέμα..... αποφάσισα να κάνω μερικά τηλέφωνα σε συναδέλφους.... αυτό που επέτυχα ήταν η διαπίστωση της άγνοιας ολονων μας... έτσι χθες το πρωί μίλησα στο τηλέφωνο [/size]2310271504 με υπάλληλο του ΤΣΜΕΔΕ Θεσ/κηςκαι μου απάντησαν ότι δεν θα αποσταλούν ειδοποιητήρια , θα πρέπει εμείς να πάμε στα κατά τόπους γραφεία ΤΣΜΕΔΕ να κόψουμε παραστατικά πληρωμής και ποιός ξέρει με τι ποσά η προσαυξήσεις.... ισχύει για την ώρα η ημερομηνία λήξης πληρωμής 30/04 πέραν της οποίας θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση με τα αναλογούντα ποσοστά για την καθυστέρηση πληρωμής (τόκοι) και δεν γνωρίζουν καν αν δοθούν παρατάσεις ως τον Ιούνιο..... καλά μιλάμε δεν παίζονται οι άχρηστοι..... ούτε μια ενημέρωση δεν έχουν στις σελίδες του ΤΕΕ και του ΤΣΜΕΔΕ αλλά το χρήμα θέλουν αν το εισπράξουν..... Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι? Ότι στις συνεδριάσεις 31/03 και 01/04 το ΕΤΑΑ πήρε την απόφαση τα ληξιπρόθεσμα χρέη των μηχανικών-δικηγορών-γιατρών να τα αποστείλει σε κάποιο ταμείο αναγκαστικής είσπραξης!!! Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  7. ♥ ♥ ♥***Όσοι με συμπαθούν ας πατήσουν like..... (Ειλικρινά) αν τολμάς βάλτο κ εσυ στον τοίχο σου......! Για να δούμε τι θα δούμε.......!!!

    1. Show previous comments  4 more
    2. ΟΩΝ

      ΟΩΝ

      sovatzou, τι της προκοπής; Ούτε ένα (1) post δεν έχει στο φόρουμ!

    3. papsofne

      papsofne

      αγαπητέ mkara δεν ξέρω πως αλλά για κάποιο λόγο συνδέθηκε ο λογαριασμός του facebook με αυτον εδώ στο σαητ...λυπαμαι αλλά μολις τώρα το ανακάλυψα και μάλλιστα δεν είχα καμία προθεση να βλέπετε τις αναρτησεις μου απο το facebook!!

       

    4. papsofne

      papsofne

      το ιδιο σχόλιο ισχύει και για τους sovatzou NEADERTAL ΚΑΙ gp1!!!

       

       

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.