Μετάβαση στο περιεχόμενο

staeric

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

staeric's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαρηστώ πολύ για την ενημέρωση!! αυτές της πληροφορίες ( κατασκευαστικά στοιχεία κινητήρα-αμαξόματος ) θα μπορούσαμε να τις παίρνουμε και απο την κατασκευάστρια εταιρία; Γνωρίζω ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο ,ευρωπαϊκή κοινότητα έχουν γίνει τέτοιες ενεργείες με ψήφιση κοινοτικών οδηγιών που άρουν την απαγόρευση και υποχρεόνουν τις κατασκευάστριες εταιρίες να βγάζουν "παραέξω" κατασκευαστικά στοιχεία κινητήρα-αμαξόματος αυτοκινήτων μοντέλλον τους και θα μπορεί οποιοσδήποτε επισκέπτομενος κάποιο συγκεκριμένο portal να αντλεί τις πληροφορίες που χρειάζεται! επ'αυτού θα ήθελα αν γνωρίζεται κατί να με κατευθύνεται!!ευχαρηστώ εκ προτέρων..
  2. Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει τον Νόμο 3710/08 για τα πρατήρια υγρών καυσίμων και να μου δώσει κάποιες επεξηγήσης για τα φρεάτια ελέγχου διαροών υγρών καυσίμων που χρησιμοποιούνται σε δεξαμενές με διπλό τοίχωμα.Βασικά ψάχνω κάποια πρότυπα σχέση για να κατανοήσω πως μπορεί να είναι! Ευχαρηστώ εκ των προτέρων..
  3. Καλησπέρα σας ! Μου έχει ανατεθεί η συντήρηση ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων για των ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του.Είναι στην αρχική του λειτουργία το ξενοδοχείο και επιδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία στην θέση αυτή θα ήθελα λίγο την βοήθεια των συναδέλφον!Ξέρω για να κάνεις σωστά την συντήρηση θα πρέπει να ακολουθής τα manual συντήρησης της εταιρίας του εξοπλισμού Η/Μ και τα οποία έχει συντάξει η κατασκευάστρια εταιρία!Όταν υπάρχει εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και ειδικά εξουσιοδότιμενο συνεργείο λογικό είναι τα manual να μην δίνονται παρα έξω!Τί γίνεται στην δική μας περίπτωση?οποιος γνωρίζει κάτι θα ήθελα να επικοινωνήση μαζί μου!! [email protected] Eυχαρηστώ εκ των προτέρων..
  4. Δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό που ανέφερες και δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά παρά να γελάσω με αυτά που λέτε ! Σας δίνουμε μασημένη τροφή ,σας ταΐζουμε και στο στόμα από πάνω! Να δεχτώ ότι το τμήμα των φυσικών και χημικών κάτω από ορισμένες προϋπόθεσης (καθηγητές ,επιστήμονες σε ερευνητικά προγράμματα με μάστερ και διδακτορικά ) έχουν το δικαίωμα να το κάνουν !όχι όλοι η υπόλοιποι ! Θέλουμε και θα το πετύχουμε !!!θα ανατρέψουμε το κατεστημένο και αυτήν την άρρωστη φάβα τον πολιτικών μηχανικών και αρχιτεκτόνων !!! Είμαι εσιόδοξως για το τελικό αποτέλεσμα αλλά βεβαία έχουμε πολύ δρόμο ακόμα..... Κόκκινη κάρτα για 15 μέρες λόγω κατ' εξακολούθηση παράβαση του Κανόνα Συμμετοχής Νο.4, Χάρης.
  5. αλλάξανε την ημερομηνία διαβούλευσης μέχρι 31/12/08! κάποιος θα τους έβαλε χέρι , να το επισπευσουν το όλο θέμα, για να ψηφιστή το π.δ πριν το νομοσχέδιο για της ΑΠΕ!! Στο εν λόγο νομοσχέδιο διατιπόνονται και οι αρμοδιότητες του ΚΑΠΕ μέσα στης οποίες είναι και η γνωμοδότηση για θέματα ΑΠΕ και ΕΞΕ (ενεργειακή επιθεώρηση) και για το οποίο δεν γίνετε ντόρος !Το ΚΑΠΕ ως αρμόδιος φορέας για την ενεργειακή επιθεώρηση έχει προτύνη στο ΚΑΠΕ της αρμοδίοτητες αυτές να της αναλάβουν οι μηχανολόγοι μηχανικοί μόνο αλλά το ΤΕΕ ως σύμβουλος των μηχανικών αντιδρά και έχουν δημιουργήση όλο αυτό το μπάχαλο!! το ΚΑΠΕ προς το ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ έχει γνωμοδοτήση.Η αλλάγη σειράς τον ψηφισθέντων σχεδιών τους δίνει και το επιχείρημα ότι το ΚΑΠΕ μέχρι τώρα δεν ήταν ο καθίν αρμόδιος φορέας για τέτοια ζητήματα αλλά η κυβέρνηση δηλαδ'η το ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ δλδ το ΤΕΕ και ΥΠΕΧΩΔΕ!!! Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  6. Κύριοι συνάδελφοι Μηχανολόγοι μηχανικοί ,το Υπουργείο Ανάπτυξης εξέδωσε την παρασκεύη ανακοίνωση για την παράταση της δημόσιας διαβούλευσης του σχεδίου Π.Δ για τους ενεργειακούς επιθεωρητές κτιρίων .Σύμφωνα με την εν λόγω ανακήνωση δίνετε παράταση χρόνου και μέχρι την 19/01/2009 για όσους ενδιαφέρονται να σχολιάσουν το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος! Υπάρχει αρκετο χρονικό διαστημά για να το διαβάσετε όση δεν είστε ενήμερει και να αποστήλετε το σχόλιο σας για την διαδικασία πιστοποίησης των ενεργειακών επιθεωρητών κρίνοτας αρνητικά ή θετικά το περιεχόμενο του!
  7. Αυτοί η κυβέρνηση είναι αδίστακτη και επικίνδυνη για την κοινωνία μας!! Εδώ τα βάζουν με τα δεκαπεντάχρονα ως κακοποιά στοιχεία ,θα κολόσουν με τον κλάδο μας ,όταν μάλιστα έχουν και απο πίσω την έθερμη συμπαράσταση του ΤΕΕ και τον εργοληπτικών συλλόγων( αρχιτέκτωνες-πολιτικούς μηχανικούς)...
  8. καλησπέρα!θέλω να βγάλω μια άδεια για αροποιείο και θέλω την βοηθειά σας.Μήπως έχετε την νομοθεσία σε pdf. μορφή και καμια πρότυπη ΜΠΕ για αρτοποιείο??Ευχαρηστώ εκ προτέρων!!
  9. H δημόσια διαβούλευση απ'ότι είδα τελείωνη αυτήν την παρασκεύη 19 του μηνός , οπότε δεν υπάρχει μεγάλο χρονικό περιθώριο για το διαβάσει ο τεχνικός κόσμος και να το σχολιάση!Οι απόψεις μας σίγουρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψήφιση του σχεδίου και θα πρέπει να αποσταλούν αρνητικά σχόλια και για την αντίθεση μας για την ψήφιση του!!έλεος ποια με αυτήν την κυβέρνηση!Δεν είδα κάποια συμμετοχή απο τους συλλόγους μηχανολόγων-ηλεκτρολόγων γιατί?πιστεύω πως θύγετε άμεσα το επάγγελμα μας και θα έπρεπε να έχει κηνητοποιηθεί ο συλλογό μας.Το θεωρώ απαράδεχτω να κάνει την δουλεία μου που για αυτήν αφιέροσα 4 και 5 χρόνια στα θρανία ,τα λαμόγια οι πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες! Τελαυταία εβδομάδα!!! Κίτρινη για παραβίση του Κανόνα Συμμετοχής Νο.4, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.