Μετάβαση στο περιεχόμενο

Babis arch

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Babis arch's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδια κατι που με μπερδευει σχετικα με την ονομασια <<δικαιωματα>> Δηλαδη...μελετες για βιολογικους ηλιακα παρκα και οτι κανει ο μηχανολογος μηχανικος κανει και ο μηχανολος μηχανικος &αεροναυπηγον ??? ή υπαρχουν διαφορες οταν επιλεγεις τους δυο κλαδους στο 4ο ετος?(σχετικα με τις μελετες)
  2. Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια .... κατέληξα και σε λίγο θα φτιάξω το μηχανογραφικό μου ... Ελπίζω να μαι και γω εδω σε 5 χρόνια με το πτυχίο μου και να τα ξαναπούμε !!!
  3. Άρα αυτό που μου λέτε όλοι ( αν κατάλαβα καλά ) είναι μετά από τις σχολές πολιικών μηχανικών να βάλω καλύτερα μηχανολόγος αντί για Τ.Ε. ?? Μάλλον αυτό θα κάνω ...
  4. τριτοκλιτα??? χαχαχαχα...μονο απο ΘΜΚΕ Θ,ΒOLZANO και ΘΜΤ ξερω..χαχαχα
  5. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... το επάγγελμα του πολίτικου μηχανικού μου αρέσει άλλα είναι και πάνω στην δουλειά του πάτερα μου (κατασκευαστικη εταιρεία) οπότε θα έχω αμεσσα δουλειά και κυρίως ενδιαφέρομαι για τις δυνατότητες του ΤΕ στα δημόσια έργα (έχω ψάξει καλά άλλα δεν έχω βρει ακριβές στοιχειά με νούμερα όσον άφορα τους περιορισμούς που έχουν).... Σκέφτομαι και για μηχανολόγος όμως νομίζω πως είναι καταλληλότερο ο πολίτικος μηχανικός τε... Εσείς τι μου προτείνεται όσον αφορά τους περιορισμούς..και την επιλογή ανάμεσα σε πολίτικο μηχανικό τε και μηχανολόγο?
  6. Kaλημερα παιδια .... Μολις τελειωσα τις πανελληνιες και θελω να περασω πολιτικος μηχανικος...λογω ομως του βατερλου που εγινε σκεφτομαι και πολιτκος μηχανικος τ.ε. ...αυτο που θελω να μαθω ειναι οι δυνατοτητες του πτυχιου των τ.ε (ακριβης στοιχεια και δυνατοτητες) σε οτι αφορα το κατασκευαστικο κλαδο την εκδοση αδειων καθως και την συμετοχη σε δημοσια εργα ...(δημοπρασιες και λοιπα)!!! ευχαριστω εκ των προτέρων !!! Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Έγινε διόρθωση με αυτόματο σύστημα. Το θέμα μεταφέρθηκε από την γενική κουβέντα εδώ. Κάνε αναζήτηση υπάρχουν δεκάδες όμοια θέματα με ίδια ερωτήματα. Μη βάζεις το ίδιο θέμα πολλές φορές (το είχες βάλει και στις Ειδήσεις) Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.