Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kostas83

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kostas83

  1. Τελικα συναδελφοι καταληγω οτι θα πληρωνουμε περισσοτερα απ'οσα πληρωναμε πριν βγει αυτη η αποφαση, οσες ασφαλιστικες κατηγοριες και να κατεβουμε...οποτε το να πεσεις ασφαλιστικη κατηγορια γινεται για τα ματια του κοσμου για να δειξουμε οτι πληρωνουμε μεν λιγοτερα σε σχεση με αυτα που θα πληρωναμε αν παραμεναμε στις ασφαλιστικες κατηγοριες που μας επιβαλλονται, αλλα σιγουρα περισσοτερα απο'οσα πληρωναμε πριν στο προηγουμενο καθεστως εισφορων.. Οσο για συνταξη..καληνυχτα ελληνες..καληνυχτα ελλαδα..για παντα
  2. voxson, δεκαετια κλεινω δεκεμβριο 2016, λες να με ρωταει για αυτο το μικρο διαστημα???περιεργο φαινεται...κανενας αλλος συναδελφος που να του επιβαλλει ειδικη προσαυξηση κατω δεκαετιας παρολο που εχει κανει διαγραφη???? voxson, δεκαετια κλεινω δεκεμβριο 2016, λες να με ρωταει για αυτο το μικρο διαστημα???περιεργο φαινεται...κανενας αλλος συναδελφος που να του επιβαλλει ειδικη προσαυξηση κατω δεκαετιας παρολο που εχει κανει διαγραφη απο ειδικη προσαυξηση????
  3. Ειμαι ανω πενταετιας,κάτω απο δέκα ετη ασφάλισης και εχω κανει αιτηση στο παρελθον για διαγραφη απο την ειδικη προσαυξηση. Παρολα αυτα, απο τριτη κατηγορια ασφαλισης κυριας συνταξης μπορω να ενταχθω στην 1η ή 2ή, αλλα με εντασσει υποχρεωτικά στη 2η κατηγορια ειδικης προσαυξησης και μπορω να μεταβώ μονο στην 1η κατηγορια ειδικης προσαυξησης.Αρα την ειδικη προσαυξηση δεν τη γλιτωνουμε και οι κατω δεκαετιας και κατω των 35, παρολο που καναμε αιτηση για διαγραφη απο ειδικη προσαυξηση??????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.