Μετάβαση στο περιεχόμενο

ntakal

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ntakal

  1. Καλησπέρα παιδιά, Προσπαθώ να καταλάβω για ποιό λόγο εντάσσομαι στη 2η ασφαλιστική κατηγορία (κάτω 5ετίας) ενώ συνάδελφος που το συζήτησα (κάτω 5ετίας επίσης) στην 1η, με αποτέλεσμα ~200 ευρώ επιπλέον..
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, στις αρχές αυτού του μήνα πέρασα την 5ετία και αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να αιτηθώ για υπαγωγή από 1/1/2015 ή 1/1/2016. Το 1/1/2015 το λέω βέβαια με την έννοια το 5μηνο που απομένει για να κλείσει το 2015 να μην ανέβει κατηγορία, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι δυνατό. Κάποια άποψη?
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, Επισκέφθηκα σήμερα το γραφείο της περιοχής μου για να ρωτήσω σχετικά με την πιθανή υπαγωγή μου στη διάταξη του Ν. 4331 για την κατώτερη κατηγορία. Παρόλαυτά δεν κατάφερα να πάρω απάντηση για το εαν είμαι σε θέση να υπαχθώ σε αυτή τη διάταξη καθώς μόλις στις αρχές αυτού του μήνα ανέβηκα κατηγορία λόγω συμπλήρωσης 5ετίας. Εφόσον το κλείσιμο 5ετίας συμβαίνει εντός κάποιου εξαμήνου, το εν λόγω εξάμηνο σε ποιά κατηγορία εμπίπτει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.