Μετάβαση στο περιεχόμενο

Schro

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Schro

  1. Καλησπέρα, Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον το υλικό που έχει συγκεντρωθεί. Να παίρνουμε και εμείς που ακόμα σπουδάζουμε μια γεύση από τα πρακτικά. Ωστόσο, δυστυχώς, πολλά από τα Links δεν δουλεύουν. Αν μπορεί κάποιος θα βοηθούσε να παραθέσει αντίστοιχο υλικό από αλλού.
  2. Πολύ καλό και ενδιαφέρον ερώτημα όντως! Το καταλαβαίνω τώρα που βλέπω την απάντηση! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
  3. Καταλαβαίνω τι είναι κορεσμός, πότε έχουμε κορεσμό και τι είναι καμπύλη μαγνήτισης. Είμα φιοιτητής ηλεκτρολόγος μηχανικός. Το συγκεκριμένο ερώτημα είναι ένα που δεν κατάφερα να απαντήσω σε πρόσφατη εξέταση και θα ήθελα μια βάσιμη απάντηση. Φαντάζομαι το ερώτημα αναφερόταν σε ένα συγκεκριμένο μ/σ ο οποίος λειτουργεί σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο τάσης, θα μπορούσα ίσως να μειώσω τότε το επίπεδο κορεσμού αυξάνοντας τις διαστάσεις του;
  4. Καλημέρα, μήπως ξέρει κάποιος με ποιούς κατασκευαστικούς τρόπους μπορώ να μειώσω το επίπεδο κορεσμού που εμφανίζεται σε έναν μονοφασικό μετασχηματιστή;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.