Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lefterisrho

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Lefterisrho

  1. Καλησπερα σε διαμέρισμα με πλήρη κυριότητα εντός 2οροφης πολυκατοικίας θα πρεπει να παρθεί έγκριση απο τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες για να γινει η αίτηση ; Επίσης το διαμέρισμα θα ειναι ενοικιασμένο μεχρι 3 Μαρτίου . Θα πρεπει να παω με το παράρτημα de minimis και θα γράψω οτι δεν εχω πάρει καμια ενοισχιση ; (Εφοσον δεν εχω πάρει ) και στη συνέχεια υπεύθυνη δήλωση που να αναγράφω τα στοιχεία μου με όνομα/επώνυμο ενοικιαστή ; Αλλα λεει για το τρέχον έτος ... εχω μπερδευτεί ..
  2. Καλησπερα σε διαμέρισμα με πλήρη κυριότητα εντός 2οροφης πολυκατοικίας θα πρεπει να παρθεί έγκριση απο τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες για να γινει η αίτηση ; Επίσης το διαμέρισμα θα ειναι ενοικιασμένο μεχρι 3 Μαρτίου . Θα πρεπει να παω με το παράρτημα de minimis και θα γράψω οτι δεν εχω πάρει καμια ενοισχιση ; (Εφοσον δεν εχω πάρει ) και μετα υπεύθυνη δήλωση που να αναγράφω τα στοιχεία του ενοικιαστή ; Αλλα λεει για το τρέχον έτος ... εχω μπερδευτεί .. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Γειά σας σε διαμέρισμα εντος πολυκατοικίας με ιδιοκτήτη(πελάτης με πλήρη κυριότητα κ επικαρπία) ο οποίος ενοικίαζει το διαμέρισμα μέχρι και το τέλος αυτου του μήνα με συμβόλαιο ,στην αίτηση πως θα διαπιστωθεί ή χρηση κ.κ από τον ενοικιαστή εφόσον θα κάνει την αίτηση ο ιδιοκτήτης ? Υπόκειται στην ειδική κατηγορία ; Ευχαριστώ για το χρόνο σας .. Στάλθηκε από το VFD 610 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Γεια σας είμαι νέο μέλος και με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα , θα ήθελα να μάθω αν αυτός που μένει στον 3ο θα πληρώσει το ίδιο με αυτόν που μένει στον 1ο η πάει ανάλογα με τα τετραγωνικά ; (Για υγρόμόνωση ) Ευχαριστώ .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.