Μετάβαση στο περιεχόμενο

legetos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Φίλε gnusselt με εξυπηρέτησες αφάνταστα και τάχιστα!! Σ΄ευχαριστώ πολύ..
  2. Καλημέρα στα μέλη, Ζητώ συγγνώμη που ανοίγω νέο thread αλλά έχω αγανακτίσει!!!! Χτες το βράδυ είμαι σίγουρος ότι διάβαζα την παραπάνω εγκύκλιο και σήμερα εδώ και τρείς ώρες ψάχνω στο φόρουμ και στα downloads και δεν βρίσκω τίποτα!! παρά μόνο το thread "Συνένωση αρτίων γηπέδων" του μέλους mimar και στο οποίο δεν μπορώ να ποστάρω (το βρίσκω μέσω google) γιατί το σύστημα δεν με αφήνει να κάνω σύνδεση (μόνο στο συγκεκριμένο thread)??? Πριν τρελαθώ τελείως αν έχει την εγκύκλιο 5/4490/04 κάποιο μέλος ας την ανεβάσει παρακαλώ!!
  3. Σχετικά με την απάντηση του GRTOPO, έχει προσεγγίσει το θέμα πολύ σωστά και εγώ ως κάτοικος περιοχής με πολλούς υδραύλακες, διαπίστωσα ότι στην πράξη δημιουργούνται πολλές διενέξεις σχετικά με το αν είναι Κ/Χ ή μη μεταξύ γειτόνων. Οι περισσότεροι υδραύλακες δημιουργήθηκαν, τουλάχιστον στη περιοχή μου, ως άτυπες δουλείες που μετέπειτα και αφού εκλέιψαν οι αρχικοί ιδιοκτήτες και καταστράφηκαν τα αμπέλια υπήρξαν πάντα πόλος διένεξης των όμορων γειτόνων. Θέλω να ρωτήσω τον GRTOPO η κατηγοροποίηση του νομικού καθεστώτος αν προκύπτει από κάποια νομολόγια ή εγκύκλιο διότι ψάχνοντας αρκέτα δεν βρήκα κάτι.
  4. Ευχαριστώ πολύ τα ξαναλέμε όταν θα έχω νέα!!
  5. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, μόνο μια μικρη παρατήρηση θέλω να κάνω μελετώντας την ΖΟΕ Μεσογείων (ΦΕΚ 199Δ/2003) βλέπω ότι στην γεωργική γη επιτρέπεται ,εκτός των άλλων χρήσεων, κατοικία με συνολική κάλυψη 200 τ.μ. συμπεραίνω λοιπόν ότι με το ΦΕΚ αυτό μπορώ να οικοδομήσω!!???
  6. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ένα αγροτεμάχιο 20 στρεμμάτων το οποίο χαρακτηρίζεται με τη ΖΟΕ μεσογείων (2003) γεωργική γη ενώ με το ΓΠΣ της περιοχής (2004) περιαστικό πράσσινο (δυστυχώς δεν έγινε ένσταση) αν έιναι πιο ισχυρή η ΖΟΕ από το ΓΠΣ και αν τελικά εχει ελπίδες οικοδόμησης. Δεν είμαι μηχανικός οπότε συγχωρήστε μου τυχόν άγνοια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.