Μετάβαση στο περιεχόμενο

Konstantinos Babouras

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Konstantinos Babouras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Χαίρεται συνάδελφοι, ελπίζω να είστε καλά. Λοιπόν σε κάμποσο καιρό θα πάρω το πτυχίο του ηλεκτρολόγου μηχανικού και σκέφτομαι...να μείνω στην Ελλάδα για δουλειά ή να πάω κάπου έξω? Ιδέες για συζήτηση Μισθός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό συνθήκες εργασίας προοπτικές αναβάθμισης στο μέλλον μεταπτυχιακό σε Ελλάδα ή εξωτερικό Θα με βοηθούσατε αν για εξωτερικό λέγατε συγκεκριμένες χώρες. Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μου τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας. Καλό βράδυ, πάω να διαβάσω Ανανεώσιμες Πηγές Ενεργείς.
  2. Νομίζω έχει να κάνει τόσο από κατασκευαστικά (υλικό, είδος πυρήνα, συνδεσμολογία τυλιγμάτων,ονομαστική ισχύ, τυλίγματα απόσβεσης, είδος κινητήρα (συνήθως επαγωγικώς σε όλες τις οικιακές κατασκευές), διάκενο) όσο και από το φορτίο που σηκώνουν.
  3. Ο βαθμός απόδοσης στον μετασχηματιστή έχει να κάνει με το είδος του φορτίου του. Συγκεκριμένα η απόδοση υπολογίζεται ως η=Vs*Is*cos(θs)/(Pcu+Pcore+Vs*Is*cos(θs)). βιβλίο chapman σελίδα 123 Τώρα για να μετρήσεις 3φασική ισχύ χρειάζεσαι τουλάχιστον 2 βατόμετρα. Όπως αναφέρθηκε και πριν ονομάζεται τεχνική Aron και κάνει χρήση του ότι ακόμα και σε ασύμμετρη φόρτιση το διανυσματικό άθροισμα τους κάνει μηδέν. Έτσι το ρεύμα της μία φάσης μπορεί να γραφτεί ως σχέση των άλλων 2. Βιβλίο Δ.Κ. Τσανάκας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.