Μετάβαση στο περιεχόμενο

gio2015

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gio2015

  1. Σημερινή ενημέρωση μέσω email Στην περίπτωση όσων ασφαλισμένων ΔΕΝ έχουν κάνει ποτέ δήλωση Ε9 και κατά συνέπεια ΔΕΝ μπορούν να προσκομίσουν το Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να προσκομισθεί (ηλεκτρονικά) «Υπεύθυνη Δήλωση» στην οποία να αναφέρετε ότι: Δηλώνουν υπευθύνως την ΜΗ ύπαρξη «Αντιγράφου Πράξης Προσδιορισμού Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων», ακόμα και με μηδενικό ποσόν.
  2. Έχει βγάλει κανείς άκρη με τον ΕΝΦΙΑ για εμάς που δεν συμπληρώνουμε Ε9?
  3. Κατόπιν επικοινωνίας μέσω email [email protected] (μου απάντησαν την ίδια μέρα) στο ερώτημα μου αν κάποιος δεν έχει Ε9. "Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα υποβάλλεται σε εμάς βεβαίωση από την εφορία στην οποία θα αναγράφεται ότι δεν υποχρεούστε στην υποβολή Ε9. " Και μετά τους ρώτησα για τη βεβαίωση αν θα τη δώσω στα κεντρικά και η απάντηση ήταν : ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ .
  4. Θα δοκιμάσω να πάρω τη Δευτέρα να δω τι θα πουν, αν δεν απαντήσουν θα βάλω το Ε9 των γονιών μου Αφού στο εκκαθαριστικο φαίνεται ότι δεν έχω σπίτι "καρδιά μου" κάπου μένω ο μηχανικός (@$$!@!@$%) !
  5. Δεν παίρνει καμία άλλη μορφή pdf εκτός από το taxis.. Πήγα να κάνω print screen ότι δεν έχω ΕΝΦΙΑ και save φυσικά σε pdf αλλά το σύστημα λέει όοοοοχι εγώ θέλω από το taxis Τον ΕΝΦΙΑ έχεις δεν έχεις...!!! Ω ρε!!! Τι θα κάνουμε με δαύτους; Σε ποιο τηλ μπορούμε (λέω εγώ τώρα) να τους βρούμε;;; Σε ποιο τηλ??? !!!!!
  6. Ζητάει και ΕΝΦΙΑ.. Αν δεν έχεις σπίτι και είσαι φιλοξενούμενος..... Δεν??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.