Μετάβαση στο περιεχόμενο

djjojo

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

240 profile views

djjojo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μέσα στον ενάμιση χρόνο είχα βάλει 1 φορά παραφλου και αν δεν κάνω λάθος δούλεψε για μερικές μέρες.Θα δοκιμάσω να του βάλω εξαεριστικο και δοχείο διαστολής στο πάνω μέρος γιατί κατά την πληρωση με παραφλου έχει μια είσοδο από πάνω και όχι 2 όπως τα περισσότερα και μπορεί να έχει αέρα εγκλωβισμενο το κύκλωμα.
  2. Καλησπέρα, χρειάζομαι την βοήθεια σας με τον ηλιακό μου.Μιλαμε για ηλιακό διπλής ενέργειας, κλείστου κυκλώματος με 2 συλλέκτες.Στο σπίτι που είναι ο ηλιακός ζω 1,5 χρόνο, ζεστό νερό από τον ήλιο δεν είχα ποτέ,χλιαρο το καλοκαίρι.Προχθες αποφάσισα να ασχοληθώ,άδειασμα νερά, άνοιξα αντισταση(δεν είχε άλατα μέσα),άνοιξα το κλειστό κυκλωμα (άδειο), έπλυνα με νερό το κλειστο κυκλωμα και στους συλλέκτες και στο δοχείο ( από τους συλλέκτες έβγαζε για αρκετή ώρα μαύρο νερό), αντικατεστησα τις σωλήνες που ενώνει τους 2 συλλέκτες με το δοχείο(με τουμποραμα φ18 αν δεν κάνω λάθος με μόνωση,αυτό είχε και παλια),το γέμισα με 2 λίτρα παραφλου για ηλιακό και νερο, άλλαξα την βαλβίδα ασφαλειας.Και μετά από όλα αυτά ούτε καν χλιαρό νερο, τα υγρά στο κλειστο κύκλωμα δεν έχουν πεσει. Με την αντίσταση ζεσταίνει το νερό κανονικά.
  3. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και την βοηθεια σας
  4. θα την ρωτησω και θα σας πω,αλλα πιστευω οτι δεν θα υπαρχει
  5. εχει πληρωσει πολλα πραγματα δια του 2.Δεν νομιζω οτι ειναι λογικο να πληρωνει τα ιδια με τον αλλο ιδιοκτητη που του ανηκουν 2 οροφοι.Η ερωτηση μου δηλ δεν ηταν αν πρεπει να πληρωσει και ο ενοικιαστης
  6. Θα ηθελα την βοηθεια σας εκ μερους μιας φιλης.Σε τριοροφη κατοικια της ανηκει ο 3ος οροφος και ο ιδιοκτητης των αλλων 2 οροφων (μενει στον 2ο,τον 1ο τον νοικιαζει.Ο ιδιοκτητης των αλλων 2 οροφων υπολογιζει τα εξοδα κοινοχρηστων δια του 2 γιατι της λεει οτι μονο οι ιδιοκτητες πληρωνουν.Προφανως και την δουλευει σωστα?Καυστηρα εχει δικο της οποτε με θερμανση δεν εχει προβλημα.Που πρεπει να απευθυνθει για να την κατατοπισουν σε αποριες που εχει?Ευχαριστω
  7. Γεια σας,θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχει καποιος ηλεκτρολογικο σχεδιο απο nest που να δινει εντολη σε ηλεκτροβανα;Περιμενω τον nest 2ης γενιας τον ευρωπαικο αλλα δεν το ειχα ψαξει ιδιαιτερα και μετα ειδα οτι εχει το heat link.Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι η αναμονη του θερμοστατη εχει 5 καλωδια τα οποια πανε στην ηλεκτροβανα (για την ωρα δεν εχει τοποθετηθει) η οποια βρισκεται εξω απο την πορτα μου στον 1ο οροφο και στο υπογειο στον καυστηρα παει μονο η εντολη start-stop αν δεν κανω λαθος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.