Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

VPT

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

VPT's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στο michanikos.gr και προσπαθώ να βρω κάποιες απαντήσεις οι οποίες θα μου χρειαστούν στο μάθημα των Μ.Ε.Κ. Η ερώτηση είναι η εξής: Τι τιμή έχει ο μηχανικός βαθμός απόδοσης στην εν κενώ λειτουργία της μηχανής Μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να βρω κάποια απάντηση σε ότι αφορά του κινητήρες εσωτερικής καύσης διότι δεν μπόρεσα να ερμηνεύσω την "εν κενώ λειτουργία" που αναφέρεται στην ερώτηση. Τα αποτελέσματα των αναζητήσεων μου είχαν όλα σχέση με ηλεκτροκινητήρες.Αν μπορεί να βοηθήσει οποιοσδήποτε από εσάς θα το εκτιμούσα πολύ. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στο michanikos.gr και προσπαθώ να βρω κάποιες απαντήσεις οι οποίες θα μου χρειαστούν στο μάθημα των ΜΕΚ. Καθώς δεν γνωρίζω πως μπορεί κάποιος να ξεκινήσει ένα θέμα στο forum, πρόσεξα ότι το θέμα της συζήτησης αυτής είναι παραπλήσιο στην ερώτηση που θα ήθελα να υποβάλω. Η ερώτηση είναι η εξής: Τι τιμή έχει ο μηχανικός βαθμός απόδοσης στην εν κενώ λειτουργία της μηχανής Καταθέτω την ερώτηση μου εδώ διότι όσο και να έψαξα για την σωστή απάντηση δεν βρήκα κάτι που να αναφέρεται σε ΜΕΚ παρά μόνο σε ηλεκτροκινητήρες. Αν μπορεί να βοηθήσει οποιοσδήποτε από εσάς θα το εκτιμούσα πολύ. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.