Μετάβαση στο περιεχόμενο

eluvies

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by eluvies

  1. Που είναι το αλλού; 😋 Επειδή το ΦΕΚ-270/Δ΄/31.05.1985 αναφέρει αυτό που γράφω παραπάνω. Οπότε τι σημαίνει, ότι πρέπει παντού στο δώμα το στηθαίο να είναι 30 εκ.; όποιο υλικό και αν είναι; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλά ούτε στην πολεοδομία βγάζω συμπέρασμα, ούτε από αυτά που διαβάζω γενικά. Ευχαριστώ! *Η σκάλα είναι εξωτερική και πάει απλά στο δώμα της κατοικίας*
  2. Αναφέρεται: Υπεράνω του ως άνω καθοριζομένου μέγιστου ύψους επιτρέπεται η κατασκευή μόνο στηθαίου τυχόν φωταγωγών ύψους μέχρι 0,30 μ. και καπνοδόχων, απαγορευομένων των λοιπών κατασκευών που αναφέρονται στο άρθ-87 του νδ-8/1973 περί ΓΟΚ/73 Για το 1μ. περιμετρικο στηθαιο που αναφερεται για εκτός σχεδίου; Το ύψος μου είναι 4μ. Η ερώτησή μου είναι σε σχέση με την ύπαρξη του εξωτερικού κλιμακοστασίου και σε ποιο συντελεστή και αν μετράει. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
  3. Γεια σε όλους! Θα ήθελα να μάθω, σε εκτός σχεδίου γήπεδο θελουμε να κάνουμε δυο κατοικίες ισόγειες με τμήμα υπογείου υπερυψωμένο. Ο συντελεστής δομησης εξαντλείται. Μπορώ να έχω εξωτερικό κλιμακοστάσιο για πρόσβαση στο δώμα; Μετράει στη δόμηση; Ευχαριστω πολύ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.