Μετάβαση στο περιεχόμενο

Harrys Kikidopoulos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Harrys Kikidopoulos

  1. Ναι σίγουρα αλλά θα υποχρεωθούν να νομιμοποιήσουν. Αν νομιμοποιήσουν νομίζω κολλάμε. Το θέμα είναι πίσω αν μπορούμε να κολλήσουμε. Ισχύει το 9 μετρο στην συγκεκριμένη περίπτωση? Με λίγα λόγια το 9 μας επιτρέπει να κολλήσουμε πίσω? Γιατι υποχρεωτική πρασιά=4 +9 =13 και εκεί τελειώνει το οικόπεδο.
  2. Καλημέρα στην μεγάλη παρέα των μηχανικών. Θα θελα μια διευκρίνιση σε μια απορία μου για το περιβόητο δ. Στην περίπτωση που κολλάει το όμορο οικόπεδο είτε πίσω είτε πλάι μπορούμε να κολλήσουμε. Στην παρακάτω εικόνα το οικόπεδο (13x13) έχουνε κολλήσει δεξιά και αριστερά αλλά ο πίσω έχει αφήσει μεγάλη απόσταση (5μέτρα). Το ερώτημα είναι αν μπορούμε να κολλήσουμε στον πίσω. Αν πρέπει να αφήσουμε δ πίσω και πρασιά μπροστά βγαίνει σπίτι σπιρτόκουτο και άρα το οικόπεδο είναι άχρηστο. http://prntscr.com/9wq5o2 http://prntscr.com/9wqg4n
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.