Μετάβαση στο περιεχόμενο

georgee

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by georgee

  1. Να ρωτησω με αφορμη τα παραπανω posts. Ειμαι και εγω αποφοιτος μηχανικος και σπαω το κεφαλι μου που να εξειδικευτω σε ποιον τομεα για να κανω τα επομενα μου βηματα. Ειναι καλη μια εξειδικευση σε μελετες και εγκαταστασεις σε κτιρια συν καυστηρες και φυσικο αεριο ? Μπορει να ζησει μηχανικος οικογενεια ανετα στα ηλεκτρομηχανολογικα ? Η να αλλαξω και να παω και εγω πληροφορικη τελικα?
  2. Εχω ενα χωρο 18μ2 στο δωμα το οποιο εχει φωτοβολταικα απο πανω και ηθελα να ρωτησω πριν προχωρισω σε μηχανικο καποιες αποριες. Ο ΝΟΚ επιτρεπει 35τμ κυριας χρησης εαν το 80% της ταρατσας γινει πρασινη.Σε αυτο το 35τμ ,το ηδη χτισμενο 18m2 προσμετραται και επεκτεινεται ετσι?Δεν ειναι επιπλεον 35τμ plus 18τμ ?
  3. Σε πολυκατοικια με φυσικο αεριο ενας δεν πληρωνει τα κοινοχρηστα και τους λογαριασμους του και θελουν οι ενοικοι να αποσυνδεσουν το σπιτι του απο την κεντρικη συνδεση.Γινεται αυτο και πως?Με συναινεση και υπογραφες ολων των ενοικων γινεται¨?
  4. Καλησπερα, Ηθελα να ρωτησω,διαβασα τον ΓΟΚ και τον ΝΟΚ πρωτη φορα. Σε ενα κτηριο κατεχω τον τριτο οροφο και το δομα και το υπογειο.Ο δευτερος οροφος και ο τριτος δεν ειναι δικος μου. Οταν ο ΝΟΚ λεει οτι εαν κανω το κτιριο ενεργειακο μπορω να αυξησω τον συντελεστη δομησης κατα 10% εννοει ολο το κτιριο η μονο το οροφο που μου ανοικει? Επισης κατι επιπλεον.Μπορω να κανω κατι ωστε να αυξηθει ο συντελεστης δομησης σε σχεση με το υπογειο,οταν το υπογειο εχει μονο βοηθητικη χρηση(οχι κυρια χρηση)?Διαβασα οτι με χρηση 50% κατι αλλαζει αλλα δεν τοπιασα Ευχαριστωωωω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.