Μετάβαση στο περιεχόμενο

tzio

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Τοποθεσία
    χίος

tzio's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι είμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω ένα διώροφο κτίριο το όποιο έχει ολοκληρωθεί, έχει ρεύμα λόγο παλιότερης οικίας. Είναι τυπικά δηλαδή ολοκληρωμένο. Αλλά κατά την κατασκευή έχουν αλλάξει σε σχέση με την άδεια ο εσωτερικός χορός και η πρόσοψη, για να νομιμοποιηθούν οι αλλαγές χρίζεται αναθεώρηση. Τι απάτητε σε μια τέτοια περίπτωση; Αν δεν έχω διατύπωση κάτι καλά κάντε μου διευκρινιστικές ερωτώσης. Ευχάριστο.
  2. Ζήτω συγγνώμη για το ατόπημα μου και την αγνοία μου. Αλλά μάλλον θα πρέπει να διάβασεις και εσύ καλύτερα του κανόνων οι οποί λένε ότι δεν προσβάλουμε κανέναν. Ευχαριστώ!
  3. Έχω μια περίπτωση όπου ένας ιδιοκτήτης κάνει χωρική μεταβολή για να διορθώσει κάποια λάθη στο τοπογραφικό και διαπιστώσαμε ότι ο δρόμος που υπήρχε και επικοινωνούσε το οικόπεδο μου με το δρόμο δεν υπάρχει στο σχέδιο. Τίνα να κάνω για να κατοχυρώσω μια τέτοια κατάσταση? Παρατήρηση: αυτό υπήρχε άτυπα δε αναφέρεται σε κανένα συμβόλαιο ιδιοκτησίας. Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.