Μετάβαση στο περιεχόμενο

nkatsar

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nkatsar

  1. Καλησπερα, θελώ να ρωτησω, ειμαι σε την διαδικασια αγορας οικοπεδου για ανεγερσης μονοκατοικιας, σε περιπτωση που σε οικοπεδο εντος σχεδιου πολης με (ΣΔ:1, ΣΚ0,4) υπαρχει ακριβως στην μεση του οικοπεδου ενα πευκο υπαρχει δυνατοτητα να κοπει? Μαζι με την οικοδομικη αδεια απλα αναγραφεται η κοπη δεντρου ή θεωρειται προστατευόμενο και δεν πεφτει? Ευχαριστώ εκ των προτερων.
  2. καλησπέρα, θα μπορουσε να μου πει καποιος πως υπολογιζεται περιπου η αξια μιας μονοκατοικιας ιδιοκτητο οικοπεδο 207 περιοχη γερακας (εμπορικη αξια 1200? 1300?) σπιτι 180τμ (ημιυπογειο 60, ισοχειο 60 1ος 60)απο τα οποια τα 60 ειναι δηλωμενα σαν αποθηκη και τα 20 ειναι υμιηπέθριοι για ημιυπεθριους γνωριζω οτι ειναι (0, x (τμ) x (εμπορικη αξια) για το ημιυπογειο που ειναι δηλωμενο σαν αποθηκη? ευχαριστω
  3. Προς αποφυγην παρεξηγησεων , τα μηνυματα μου τα εσβησα εγω γιατι ειδα οτι υπηρχαν παρεξηγησεις σε αυτα που ρωτησα ενω απλα ηθελα να μαθω πως λειτουργει η ολη διαδικασία(προφανως με κατευθυνανε λαθος). Αν κατι απο οσα ρωτησαι θεωρηθηκε προσβλητικο για καποιον απο εσας ζητω συγνωμη. Ευχαριστω για τον χρονο και τις απαντησεις σας.
  4. Δεν εγραψα στο φορουμ για να επιτεθω σε καποιον συναδελφο σας παρα για να πληροφορηθω για τον τροπο εκτιμησης σημερα, προφανως και εχουν τετοιες εντολες απο την τραπεζα. Με εχετε καληψει σε γενικες γραμμες, και ευχαριστω για τον χρονο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.