Μετάβαση στο περιεχόμενο

nigra

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Διαθέτω τζάκι από μαντεμένια εστία, στην πλάτη του εμφανίστηκε ένα ράγισμα στο μαντέμι και η ρωγμή φαίνεται εμφανώς. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν είναι επικίνδυνο να ανάβω το τζάκι για να μην σπασει αφενώς η εστία τελείως και αφετέρω παρουμε και φωτιά. Επιπλέον εαν και πως επισκευάζεται; "φυσικά χωρίς να χρειαστεί να βγάλουμε έξω την εστία"
  2. Διαθέτω τζάκι με μαντεμένια εστία, έχει ραγίσει στην πλάτη της εστίας και φαίνεται εμφανώς η ρωγμή. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν είναι επικίνδυνο να το λειτουργώ , εάν και πως επισκευάζεται.
  3. Το τζάκι μου είναι απο μαντέμι με πόρτα στη μπροστινή του μερια η οποία είναι και συρόμενη και ανοιγόμενη. Το προβλημα είναι ότι όταν ανοίγω γενικά την πόρτα αρχίζει να καπνίζει απο του αεραγωγούς. Η καμινάδα μου είναι τουλάχιστον ένα μέτρο πάνω απο το ψηλότερο σημειο τησ σκεπής μου και έχει και φουρφουρι από επάνω . Αυτό που με προβληματίζει είανι ότι αρχισε να εμφανίζει αυτό το πρόβλημα μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του . Επιπρόσθετα σασ ενημερώνω ότι η σωλήνα η μεταλλική που ξεκινά από τον κώνο τησ εστίας,εκει που ενώνεται με την σωλήνα που υπάρχει μέχρι την κορυφή τησ καμινάδας, έχει χαραχθει και έχει μπειη μία μέσα στην άλλη και φοβάμαι μην τυχόν και έχουν βγεί απο την θέση τους η μία απο την άλλη . Αυτό όμωσ δεν μπορώ να το ελένξω γιατι έινα καλυμένεσ με υαλοβάμβακα .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.