Μετάβαση στο περιεχόμενο

Garantziotis Dimitris

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Garantziotis Dimitris

  1. Δεν συγκρίνετε η ποιότητας της θέρμανσης με ενδοδαπέδια σε σχέση με τα FCU. Κάλα τα FCU αλλά γαι ψύξη ή θέρμανση χώρων γραφείου.
  2. Η επιλογή της αντλίας θερμότητας είναι καλό να γίνει αφού ολοκληρωθεί η μελέτη του μηχανικου
  3. Καλό θα ήταν να κάνεις έναν έλεγχο μένα θερμόμετρο χώρου, ότι η θερμοκρασία που δείχνει ο θερμοστάτης σου είναι και η πραγματική. 23 βαθμοί με ενδοδαπέδια θέρμανση είναι πάρα πολύ. Όσο για την κατανάλωσης, τα νούμερα που έχεις είναι μια χαρά. Επίσης με τις διακυμάνσεις αυτές στην εξωτερική θερμοκρασία θα σε βοηθούσε πολύ να ρίξεις της καταναλώσεις σου μια εξωτερική αντιστάθμιση. (δλδ να αλλάξει την θερμοκρασία του νερού προσαγωγής της ενδοδαπέδιας θέρμανσης ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία)
  4. Θα συμφωνήσω με τον μηχανικό που μίλησες, το οικονομικότερο κόστος χρήσης είναι ενδοδαπέδια θέρμανση και αντλία θερμότητας, σε συνδυασμό πάντα με καλές μόνωσης και ηλιακό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό χρήσης. Επίσης μην ξεχνάς ότι το κόστος αγοράς μιας αντλίας θερμότητας monoblock με ψυχροστάσιο ( δλδ με ενσωματωμένο κυκλοφορητή και δοχείο διαστολείς) δεν είναι κατά πολύ πιο πάνω από την την αγορά λέβητα-καυστήρα και κατασκευή του λεβητοστασίου. Τέλος αλλάζεις σημαντικά την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σου.
  5. Έχει κανένας συνάδελφος γνώμη για το συγκεκριμένο τζάκι; είναι ελλινικής κατασκευής και η εταιρία Alfatherm είναι χρόνια στο χώρο με αντίστοιχες σόμπες, τα τελευταία όμως χρόνια έχει αρχίσει να κατασκευάζει και εστίες ενεργειακών τζακίων. Όποιος γνωρίζει θα ήθελα την αποψή του.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.