Μετάβαση στο περιεχόμενο

Antonis Glykas

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Antonis Glykas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και τα δυο μπορουν να κοψουν. Σε περιπτωση αποδειξη λιανικης χρειαζεται και Υπευθυνη δηλωση που να αναφερονται τα στοιχεια της αποδειξης καθως και τα ειδος/τεμαχια/χαρακτηριστικα του προιοντος, στοιχεια ωφελουμενου και η ενδειξη «ιδιωτης» και «επι πιστωσει»
  2. το εχω καταλαβει αυτό.. όταν πάω όμως να βάλω σε ένα παραστατικό στο πεδίο Ποσό που δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα μετά με την Καταχώρηση μου αλλάζει το Τελικό επιλέξιμο... έχω στείλει και μειλ γτ μου φαίνεται περίεργο που αλλάζει το τελικό επιλέξιμο.
  3. Συγγνώμη που επανέρχομαι αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.. αν μπορείτε βοηθείστε με. εξακολουθώ να έχω το μήνυμα (Προσοχή: Δεν έχει καλυφθεί κατά 100% το απαιτούμενο ποσό ιδίων κεφαλαίων βάσει παραστατικών, βάσει των ποσών που καταχωρήθηκαν στα καταβληθέντα ίδια κεφάλαια). Το θέμα μου είναι ότι οταν πάω να πειράξω (να καταχωρησω το μεγιστο ποσο βαση της αποφασης υπαγωγης) στα 2 τελευταια παραστατικα με τη θερμομονωση δωματος μου αλλαζει το τελικό επιλεξιμο κόστος και μου το εμφανίζει μεγαλύτερο με αποτέλεσμα τα Απαιτούμενο ποσό ιδίων κεφαλαίων βάση παραστατικών να αυξάνεται. Σας ευχαριστώ θερμά για την όποια βοήθεια.
  4. τώρα το πρόσεξα.. στον καθε προμηθευτή πρέπει να υπολογίσω ποσα έβαλε παραπάνω και έχει ενα πεδιο Ποσό μη επιλέξιμο... Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!
  5. Κατάλαβα ευχαριστώ για την απάντηση. Συμπλήρωσα τα ποσά και παρόλα αυτά μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα : Προσοχή: Δεν έχει καλυφθεί κατά 100% το απαιτούμενο ποσό ιδίων κεφαλαίων βάσει παραστατικών, βάσει των ποσών που καταχωρήθηκαν στα καταβληθέντα ίδια κεφάλαια Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο Απαιτούμενο ποσό ιδίων κεφαλαίων βάσει παραστατικών το έχει τόσο ψηλά αφού το ποσοστό επιδότησης είναι 65%. Δεν θα έπρεπε να είναι 16.022,10-10.414,37=5.607,73??
  6. Καλησπερα ηθελα να ρωτησω σε οσουν εχουν φτασει στο βημα 7. Εχω ανεβασει τα δικαιολογητικα και εχω συμπληρωσει τα ποσα στα καταβληθεντα ιδια κεφαλαια. Εντουτοις μου εμφανιζει μονο τους προμηθευτες και οχι τους ενεργειακους επιθεωρητες για να καταχωρησω τις πληρωμες για τα ΠΕΑ. Το ποσο για τα ιδια κεφαλαια ειναι μικροτερο και δεν με αφηνει να προχωρησω στο βημα 8. Εσας εμφανιζονται οι επιθεωρητες στην συγκεκριμενη καρτελα;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.