Μετάβαση στο περιεχόμενο

sotiris73

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sotiris73

  1. Πολλη σωστα τα λεσ φιλε μου αλλα οταν μιλαμε για υποβριχια αντλια 200 μ κανεις αυτο που λες και απο πανω βαζεις και την ρητινη για να κοιμασε καλα τα βραδια
  2. Συγνωμη και χρονια πολλα μουφα λεγεται και οχι κουφα και αυτην την περνεισ απο καταστημα ηλεκτρικων ειδων που ειναι μαζι με την ρυτινη αναλογα με την διατομη του καλωδιου
  3. Σιγουρα δεν υπαρχει θεμα αλλοιωσης αλλα γιατι να το παιξεις οταν δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα στην τιμη αν υπολογισεις και τον χρονο Παρατηρήσεις: _Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. _ Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του forum. Παράθεση κάνετε όταν θέλετε να κάνετε αναφορά σε τμήμα μιας δημοσίευσης ή να απαντήσετε σε δημοσίευση παλιότερη από την αμέσως προηγούμενη. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  4. Επειδη αν υποθεσουμε οτι βαζουμε πισσα σε κουτι διακλαδωσεως πρεπει να περιμενουμε αρκετη ωρα [2] το κουτι μπορει να πιαστει καπου σε μια σωληνα και να εχουμε αλλα [3] μπορει να μεινει καποιος πορος επειδη δεν εχουμε αρκετο χωρο και να παρει υγρασια μετα απο καιρο .παντως για μενα το ποιο καταλληλο ειναι η ρυτινη Παρατηρήσεις: _Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. _ Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του forum. Παράθεση κάνετε όταν θέλετε να κάνετε αναφορά σε τμήμα μιας δημοσίευσης ή να απαντήσετε σε δημοσίευση παλιότερη από την αμέσως προηγούμενη. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  5. Rε παιδία μη τρελαίνεστε ούτε καλώδιο με πλενταζ χρειάζεται ούτε θερμοσυστελομενα τη ιστορίες είναι αυτές απλά το καλώδιο πρέπει να είναι με καουτσούκ επένδυση, μοιάζει με το ΝΥΥ δεν είναι όμως και όπως λέει ο φίλος πιο πάνω για την σύνδεση αρκεί μια χελώνα [κουφά] αφού κάνετε τις συνδέσεις και τις περνάτε μια με ταινία υψηλής 3Μ και τέλος ρίχνεται την ρητίνη . το βάρος στα200 μ τα παίρνει η σωλήνα η το συρματόσχοινο και όχι το καλώδιο μη λέμε και κουφά όσο για το ζέσταμα αυτό είναι πίσσα και τίποτα άλλο και δεν κάνει για υποβρύχια σύνδεση .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.