Μετάβαση στο περιεχόμενο

R/O

Members
  • Περιεχόμενα

    33
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΠΑΡΟΣ

R/O's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τι γνώμη έχετε για το παρακάτω ηλιακό κλιματιστικό? http://www.argolidashop.gr/e-shop.html?product_id=338&page=shop.product_details&category_id=63&flypage=flypage.tpl
  2. όταν λες καλύτερη θέρμανση? όσο για τις καταναλώσεις πετρελαίου θερμοσυσσωρευτων?
  3. Οι θερμοπομποί δηλαδή είναι οικονομικότεροι σε κατανάλωση από το καυστήρα πετρελαίου? Αν είχα τριφασικό τι θα πρότεινες, θερμοσυσσωρευτές?
  4. Συσσωρευτές για την ανεμογεννήτρια εννοώ!
  5. Να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου: έστω ότι έχω μια κατοικία, στην Πάρο συγκεκριμένα 120 τ.μ. η οποία κατοικείται αλλά δεν έχει θέρμανση, τί είδους θέρμανση θα προτείνατε σε συνδυασμό με τις νέες τιμές πετρελαίου και ρεύματος? Θα ήθελα να διαβάσω προτάσεις...
  6. Στην περίπτωση που δεν έχει αέρα θα υπάρχουν οι συσσωρευτές. Τί λέτε θα δουλέψει?
  7. Το έχω σκεφτεί ως εξής: ο θερμοστάτης του σπιτιού θα δίνει εντολή στον κυκλοφορητή και η αντίσταση θα παίρνει εντολή από τους θερμοστάτες του boiler και για να πάρει και για να κόψει.
  8. το τελευταίο δε το'πιασα...........
  9. Στην περίπτωση που χρησιμοποιούσα ένα τύπο boiler διπλής ενέργειας (με αντίσταση και με ηλιακά θερμικά) και ας δουλεύει η αντίσταση συνεχώς (Α.Π.Ε.), θα είχα ικανοποιητικό αποτέλεσμα?
  10. το 1,5 kw πρόκειται να το έχω από ανεμογεννήτρια, τα ηλιοθερμικά δε τα αποκλείω απλά δεν ξέρω αν με καλύπτουν 100%, σύνδεση με ΔΕΗ έχω και δεν θέλω να καίω καθόλου πετρέλαιο.
  11. Ευχαριστώ mechatr0n για τις προτάσεις σου, την πρώτη την καταλαβαίνω αλλά μόνο με ηλιακή θερμική και χωρίς υποβοήθηση δε ξέρω αν είναι εφικτό, εκτός και αν συνδυαστεί το tank και με μια αντίσταση 1-1,5kw, ποιά η γνώμη σου? Την δεύτερη λύση μπορείς να μου την αναλύσεις? και γενικά από όλους σας θα ήθελα προτάσεις...
  12. Με λίγα λόγια, θέλω στο σπίτι μου να κάνω εγκατάσταση θέρμανσης αλλά: α. δεν θέλω να χρησιμοποιήσω πετρέλαιο και γεωθερμία εδάφους-νερού. β. έχω διαθέσιμo 1-1,5 kw από Α.Π.Ε. γ.συνολικά οι θερμίδες είναι 15.000 kcal/h δ.θα μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω Α/Θ τί προτείνετε? Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας.
  13. Αυτή είναι η απορία μου, αν η αντίσταση του ενός kw είναι οκ χωρίς να περάσει το νερό από αντλία θερμότητας, όπως και προανέφερα...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.