Μετάβαση στο περιεχόμενο

Juan48

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Juan48's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Προς Χάρης. Σ'ένα πραγματικά δημοκρατικό φόρουμ,χωρίς κάρτες,χωρίς υβριστικά σχόλια του τύπου προπαγάνδα,spam,χωρίς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κλπ,αλλά με ισοτιμία στα δικαιώματα και στη συζήτηση θα συμμετείχα και στα επιστημονικά θέματα.Είναι σίγουρο ότι σ'ένα τέτοιο φόρουμ θα συναντηθούμε σύντομα.Αν την αμυντική μας επιχειρηματολογία απέναντι στη συστηματική,επαναλαμβανόμενη μονότονα δική σας επίθεση και την αμετακίνητη στάση σας απέναντι στο ζήτημα των δικαιωμάτων και των πτυχίων μας τη βαπτίζετε προπαγάνδα,μπορούμε να φανταστούμε τι θα λέγατε αν εμείς κάναμε επίθεση στα δικά σας δικαιώματα.Υπάρχουν πολλές παροιμίες για την περίπτωση: "ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ...¨¨ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΠΤΗΣ...¨¨ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΣΑΚΚΙΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ¨Αυτά περί προπαγάνδας.Εμείς επαναλαμβάνομε τα ίδια σ'αυτή τη συζήτηση μήπως και σταματήσει η αβάσιμη,απαξιωτική συμπεριφορά των διπλωματούχων απέναντι στους πτυχιούχους των ΤΕΙ.Συμφωνώ,όμως,μαζί σου ότι πρέπει να κλείσομε αυτό το θέμα.Είναι καιρός ν'ανοίξομε σελίδα και για τα δικαιώματα των διπλωματούχων για να δούμε κατά πόσο τα βασιλικά διατάγματα ανταποκρίνονται στην εποχή μας.
  2. Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως για όσους δεν εμπεδώνουν το δίκιο και την αλήθεια
  3. Εγώ επιχειρηματολογώ χωρίς να χάνω τη ψυχραιμία μου. spam είναι να μην αντέχει κανείς την αντίθετη άποψη,όταν δεν μπορεί να την αντικρούσει.Κλαίει εκείνος που φοβάται ότι θ'αλλάξει η μοίρα του,γιατί θα πάρουν και αλλοι δικαιώματα που είχε μέχρι τώρα κατ'αποκλειστικότητα.
  4. Προς το παρόν θα προσφύγεις εσύ στα δικαστήρια των Ευρωπαϊκών χωρών,όπως λέει ο πρόεδρος σας για τα δικαιώματα των ΚΕΣ.
  5. Το ζήτημα δεν είναι τα περισσότερα ή τα λιγότερα,αυτό δεν θέλετε να καταλάβετε,αλλά αυτά που αντιστοιχούν σε Ανώτατα Ιδρύματα σύμφωνα με το περιεχόμενο και τον τίτλο σπουδών και αυτά τα δικαιώματα προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είτε αρέσει είτε όχι.Και αυτοί οι νόμοι είναι πιο ισχυροί από τα βασιλικά και τα χουντικά διατάγματα.
  6. Αυτή είναι η δικη σου λογική Η λογική η δική μου είναι αυτή που λέει ο νόμος του 2001 που εξομοιώνει τους παλιούς με τους νέους αποφοίτους ΤΕΙ.Τον πολεμήσατε τότε τον νόμο αυτόν αλλά πέρασε.Και για τις προσφυγές,όσοι κάνανε δικαιώθηκαν και θα συνεχιστούν μαζικά αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι οι οποίοι είναι όλοι υπέρ μας και είναι πλέον πολλοί.
  7. υπάρχουν τα επιχειρήματα ,υπάρχουν και τα σοφίσματα.Πώς είναι δυνατόν να μας δώσουν δικαιώματα ανώτερης εκπαίδευσης,αφού τα ΤΕΙ είναι Ανώτατης Εκπαίδευσης.Αυτό και αν είναι η αποθέωση του υποκειμενισμού.
  8. Ο νόμος πρόβλεπε τα δικαιώματα από το 1983 με Π.Δ το ότι δεν είχαν βγει τόσα χρόνια ήταν επομένως παράνομο.Όσον αφορά την οριστικοποίηση έχει ήδη γίνει από το 2001, μετά με το νόμο πλαίσιο του 2007 και πρόσφατα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε τους νόμους για την ανωτατοποίηση των ΤΕΙ σύμφωνους με το Σύνταγμα.Αν δεν σας αρέσουν αυτοί οι νόμοι αγωνιστείτε να τους καταργήσετε,αφού καταφέρετε πρώτα να βγάλετε και τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ενωση
  9. προς τον Χαρης.αυτό που λέτε εσείς είναι το υποκειμενικό.Αυτό που λέμε εμείς είναι αυτό που λέει ο νόμος ,δηλαδή το αντικειμενικό.Τα ΤΕΙ είναι Ανώτατα ιδρύματα σύμφωνα με τους ελληνικούς και τους ευρωπαϊκούς νόμους.Επομένως αν θέλει ο απόφοιτος των ΤΕΙ να συνεχίσει μετά τον 1ο τίτλο πάει για μεταπτυχιακό και έχει έναν ανώτερο τίτλο,σύμφωνα με τους νόμους. δεν είναι βλάκας να πάει για ένα παράλληλο 1ο τίτλο και μάλιστα της ίδιας ειδικότητας.Η εποχή των ΚΑΤΕΕ δυστυχώς για κάποιους ΠΕΡΑΣΕ.
  10. προς erling και avgust.Αν είναι να ισχύσει η πυραμιδική κατανομή δικαιωμάτων σύμφωνα με τα ακαδημαϊκά προσόντα ,χωρίς διαχωρισμό ακαδημαϊκών-επαγγελματικών όπως λέει ο avgust τότε ο απόφοιτος ΤΕΙ που πήρε MSc σε πανεπιστήμιο που βρίσκεται 1000 θέσεις πάνω από αυτό που τελείωσε ο erling πέστεμου σας παρακαλώ πόσα δικαιώματα παραπάνω από τα δικά σας πρέπει να έχει σύμφωνα με τη λογική σας? Και μη μου πείτε ότι ματώσατε στο 5ο χρόνο γιατί θα είναι ύβρις να τον συγκρίνετε με το πραγματικό MSc .Ρωτήστε κάποιον ειλικρινή δικό σας που πήγε σε καλό πανεπιστήμιο έξω για MSc να σας πει.Μήπως εδώ δεν σας συμφέρει να μετράτε τα ακαδημαϊκά προσόντα,αφού εσείς δεν έχετε παρά μόνο το πρώτο πτυχίο όπως εμείς των ΤΕΙ?
  11. Μ'αρέσει που μερικοί παρομοιάζουν τους εαυτούς τους με τους γιατρούς που σπούδασαν 9 χρόνια μαζί με την ειδικότητα και θέλουν βοηθούς μηχανικούς ή εργοδηγούς είτε από τα ΤΕΙ ή απο τους απόφοιτους του εξωτερικού.Και η πλάκα είναι ότι στην παγκόσμια κατάταξη το πολυτεχνείο Κρήτης έχει σειρά 1562,το Δημοκρίτειο 1157,το Θεσσαλίας 2039.[όχι ότι τα άλλα είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα]Ας μπει κανείς να δεί τη σειρά των Ευρωπαϊκών,για να μελαγχολήσει.Δεν πιστεύω όσοι θέλουν βοηθούς να προέρχονται απ'αυτά?Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι [απ'ότι ακούω] ότι με την αξιολόγηση που άρχισε κάποια τμήματα των ΤΕΙ είναι καλύτερα από μερικά των πανεπιστημίων.Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
  12. προς τον zavi@tee. Ο φίλος μου ο αλέξανδρος599 επειδή οι διαχειριστές τον έχουν αποκλείσει αδικαιολόγητα με εξιουσιοδότησε να σ'ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και να σου μεταφέρω τις ευχές του για το καλύτερο . Προς τους διαχειριστές: θα ερευνήσει με νομικούς την περίπτωση του συστηματικού αποκλεισμού από τη σύνδεση σ'ένα υποτίθεται ελεύθερο και δημοκρατικό φόρουμ.
  13. μπαίναμε και διαβάζαμε δύο πράγματα σωστά από κάποιους.επειδή ομως ητανε από την αποκεί μεριά έναν ένα τους βγάλατε έξω και αφηνετε τους αποδώ,ακόμη και όταν υποβαθμίζουν τη συζήτηση.Καλά ο ένας πρόσβαλε τους εκπροσώπους του ΤΕΕ [μεγάλο έγκλημα],ο άλλος ποιον πρόσβαλε :
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.