Μετάβαση στο περιεχόμενο

mkmhouse

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mkmhouse

  1. Καλησπερα, σε διόροφη οικοδομή με υπόγειο και Pilotis, εντος σχεδίου, κατασκευής 1995-2000, η οποία εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να βρίσκεται στα ¨μπετά" ,, 1) εκδόθηκε άδεια νομιμοποίησης το 2001, η οποία δεν αναθεωρήθηκε και έχει λήξει. 2) έγινε υπαγωγή στο ν4495 για παραβάσεις ύψους, πλάγιες δ, και λοιπές, (σε σύγκριση πάντα με τα σχέδια της άδειας νομιμοποίησης) για να βγει βεβαίωση νομιμότητας και να πουληθεί, καθώς η άδεια νομιμοποίησης είχε ψευδή στοιχεία ύψους και <5% στις εξ. διαστάσεις. τώρα, ζητεί ο νέος ιδιοκτήτης να χτίσει. ερώτηση: μπορεί να παει ως αποπεράτωση αυθαιρέτου και να ακουλουθήσει τα σχέδια της τακτοποίησης? η θα πρέπει πρώτα να να δηλωθεί ολο ως ΥΔ ασχέτως οτι ο σκελετός δεν θεωρείται αυθαίρετος?
  2. μπα, μην το λες, για κτηματογράφηση, με Ε9 προσφατο + Ε9 20ετιας (χειρογραφο), στην προαναρτηση τουλαχιστον δεν εχουν βγαλει παρατηρήσεις,,, άντε κάπου που δεν τεκμηριώνεται απο φορολογικά στοιχεία, να προσκομιστεί ένορκη βεβαίωση για χρησικτησία. Το 70% των ιδιοκτησιων εδω, είναι με το "λόγω τιμης"
  3. Καλη χρονια σε όλες κι ολους! σε κτίσματα, χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας (με χρησικτησία-Ε9) τα οποία είναι υπο κτηματογράφηση, στα οποία έχει γίνει βέβαια τακτοποίηση (με φερόμενο ιδιοκτήτη).. πως προχωράμε στην ΗΤΚ? οι περιπτώσεις αυτές αφορούν απαίτηση εκδοσης ΗΤΚ για το εξοικονομώ και όχι για συμβόλαιο. ΥΓ, σε επαρχίες στην Κρήτη, είναι σύνηθες το παραπάνω πρόβλημα..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.