Μετάβαση στο περιεχόμενο

Samian

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Samian

  1. Καλησπέρα. Ένας φίλος μηχανικός μου είπε ότι για αυθαιρεσίες περιβάλοντα χώρου (στέγαστρα, πλακόστρωτα κλπ) στην κατηγορία 1 (προ 1975) δεν απαιτείται αναλυτικός καθώς όλα καλύπτονται με το παράβολο. Ισχύει?
  2. Καλησπέρα, Έχω μια περίπτωση δύο εξοχικών κατοικιών 80 και 40 τμ εντός οικισμού σε χωριό τα οποία κατασκευάστηκαν προ 1975 και προ 1982 αντιστοιχως. Για τις διαμορφώσεις πρόσβασης (λιθόστρωτα, πετροχτιστους τοιχους) καθώς και μια στεγασμένη αυλή (ημιυπαίθριος προ1982) με κεραμοσκεπή πρέπει να πάω με αναλυτικό?
  3. Καλημέρα συνάδελφοι, Έχω να τακτοποιήσω μια αγροτική αποθήκη προ του 1982 σε εκτός σχεδίου οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο προκειμένου να γίνει πώληση. α) κανονικά θα πρότεινα να βγεί οικοδομική άδεια αλλά πιέζει ο χρόνος οπότε σκέφτομαι να κάνω τακτοποίηση αλλά όπως και να έχει δεν μ αρέσει. β) Οι αγροτικές απόθήκες σε ποιά κατηγορία μπαίνουν και έχουν μειωμένο συντελεστή? Γ) Στο οικόπεδο υπάρχουν επίσης μία στέρνα αποταμίευσης υδάτων για πότισμα και ένα αντλιοστάσιο της ίδιας χρονολογίας. αυτά πως δηλώνονται? Επίσης δεν είμαι σίγουρος ποιο είδος χρήσης των συγκεκριμένων αυθαιρέτων να επιλέξω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.