Μετάβαση στο περιεχόμενο

lefteris_ioannidis

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

181 profile views

lefteris_ioannidis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, είμαι σε φάση εκτέλεσης εργασιων σε διαμέρισμα 68τμ με το πρόγραμμα εξοικονομώ. Τα στοιχεία είναι τα εξής: 68τμ διαμέρισμα πρώτου κατασκευής 1960 με μονοφασικό 8kva. Αυτή την στιγμή λειτουργούν θερμοσίφωνας ηλεκτρικός, κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο ρούχων, ένα A/C 9αρι απλό και τον χειμώνα ενας θερμοπομπός 2000w. Εννοείται όχι όλα ταυτόγχρονα. Εδώ και 4 χρόνια που μένουμε μας έχει καεί μια φορά η ασφάλεια του ρολογιού της δεη τον πρώτο χρόνο και από τότε όλα καλά έχοντας κατά νου να μην το φορτώνουμε το δίκτυο. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Από την στιγμή που στο πρόγραμμα θα μπουν δύο 9αρια και ένα 12αρι daikin inverter κλιματιστικά θα πρέπει να ανέβω σε συμφωνυμμένη ισχύ και πόσο? Ενισχυμένο μονοφασικό αν και εφόσον μπορεί να μου το δώσει η ΔΕΔΔΗΕ ή τριφασικό θα είναι too much και τζάμπα θα ανεβώ σε πάγια και κόστος εγγύησης? Επίσης στα κλιματιστικά που θα μπουν θα προσπαθήσω να συνδεθούν κατευθείαν στον πίνακα και όχι στην κοντινότερη πρίζα.
  2. (Από μεταφορά. Pavlos33) Καλησπερα, ειμαι ελευθερος επαγγελματιας με μπλοκακι σε καθεστως ενος εργοδοτη. Εχω κανει αιτηση εναρξης επαγγελματος πριν 5 μηνες και ανοιξα και εναν λογαριασμο οψεως, στον οποιο πληρωνομαι. Το ερωτημα μου ειναι πως ο λογιστης στον οποιο ανοιξα βιβλια με ενημερωσε πως πρεπει να μπει στο taxisnet ο λογαριασμος οψεως και αν δεν μπει και με πιασουν σε καποιο ελεγχο εχει προστιμο στο 1000αρικο. Επισης μου ειπε πως για να μπει ο λοαρασμος στο taxisnet, απαραιτητη προυποθεση ειναι αποκτηση pos. Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει γιατι ή με κοροιδευει ο λογιστης γιατι εκανε λαθος και προσπαθει να τα μπαλωσει ή δεν ξερει κατι τοσο σοβαρο. και στις δυο περιστωσεις πρεπει να μαθω για να μην την πατησω στον επομενο. ευχαριστω Βάλε τόνους στο κείμενό σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (κάτω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.