Μετάβαση στο περιεχόμενο

sarkar

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

sarkar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση!! Καλή Κυριακή!!
  2. Συγνώμη λάθος μου, δεν ήμουν σαφής. Προσπαθώ να καταλάβω αν η διαφορά στην θέρμανση-ψύξη / κλιματισμό είναι διαφορετική σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε την αντία θερμότητας με νερό ή το VRV. Ναι μεν τα fancoils φυσάνε αέρα αλλά δίνουν την ίδια αίσιηση και στις 2 περιπτώσεις; Μήπως πχ το VRV ξηραίνε την ατμόσφαιρο στο χώρο ενώ με την ανλία νερού είναι πιο "γλυκιά" η αίσθηση που μας δίνει; Ακούω διάφορες απόψεις και η αλήθεια είναι πως δεν έχω άμεση εμπειρία γι ανα καταλάβω..
  3. Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Με ενδιαφέρει κυρίως η αίσθηση που δίνει...ειδικά στη θέρμανση! Μήπως ξηραίνει τον αέρα όπως πχ κάνει το αιρκοντισιον; Ενώ το νεράκι δίνει και την κατάλληλη υγρασία; Γιατί αν είναι όντως η αίσθηση η ίδια (εδώ είναι που θα ήθελα την εμπειρία σας), τότε συμφέρει να εγκαταστήσουμε VRV για όλους τους λόγους που αναφέρατε παραπάνω.
  4. Kαλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής θέμα: Σε νέα υπό κατασκευή οικία, ισόγειο, όροφος και υπόγειο με κάθε επίπεδο 65 τμ μελετάμε την τοποθέτηση φανκοιλς οροφής. Φτάνουε στο εξής δίλημα: Επιλογή αντλίας νερού με φανκοιλς ή σύστημα VRV ΜΕ φανκοιλς; Τι θα προτείνατε; Πιο είναι πιο αποδοτικό; Η αίσθηση στη ψήξη και στη θέρμανση είναι η ίδια; Να ενημερώσω πως θεωρούμε ότι το κοστος είναι το ίδιο. Επίσης, θα γίνει καλή μόνωση.Το κλίμα της περιοχής είναι ήπιο, αυξημένες θερμοκρασίες το καλοκαίρι, υγρασία και είμαστε κοντά, 1 χλμ από θάλασσα. Θα εκτιμούσαμε όλες τις τεκμηριωμένες απόψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής θέμα: Σε νέα υπό κατασκευή οικία, ισόγειο, όροφος και υπόγειο με κάθε επίπεδο 65 τμ μελετάμε την τοποθέτηση φανκοιλς οροφής. Φτάνουε στο εξής δίλημα: Επιλογή αντλίας νερού με φανκοιλς ή σύστημα VRV ΜΕ φανκοιλς; Τι θα προτείνατε; Πιο είναι πιο αποδοτικό; Η αίσθηση στη ψήξη και στη θέρμανση είναι η ίδια; Να ενημερώσω πως θεωρούμε ότι το κοστος είναι το ίδιο. Επίσης, θα γίνει καλή μόνωση.Το κλίμα της περιοχής είναι ήπιο, αυξημένες θερμοκρασίες το καλοκαίρι, υγρασία και είμαστε κοντά, 1 χλμ από θάλασσα. Θα εκτιμούσαμε όλες τις τεκμηριωμένες απόψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.