Μετάβαση στο περιεχόμενο

lampriniB

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

302 profile views

lampriniB's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με το ποστ νο12 δεν κατάλαβα είναι αλήθεια... Το τελευταίο του Ροδοπούλου (ο οποίος κ το πε ότι θα πέσουν κ κερδίζει) πάλι δεν πάλι δεν βοηθάει να το φτιάξω σωστά... Παρακαλώ λοιπόν οποίος μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει, επειδή έχω πραγματικά πρόβλημα κ πιστεύω ότι έχετε την ικανότητα να με βοηθήσετε αλλά δεν ξέρω γιατί θέλετε να με βλέπετε να πέφτω στα πατώματα κ να παρακαλάω... Όπου έχω απευθυνθεί μου λένε αυτά που σας λέω κ ένα απο αυτά τα έκανα... Κ έχω πληρώσει κ μόνο ζημιά βλέπω. Μίλησα κ με την εταιρία κν*** Με τις γυψοσανιδες. Νομίζω ότι είναι αρκετά γνωστή. Ένας εξυπηρετικότατος κύριος μου είπε πως πρέπει να βάλω για μόνωση πετροβαμβακα μετα ταβανι γυψοσανιδας κ μετά βάψιμο τίποτα άλλο. Γα το φράγμα υδρατμών (που έχω διαβάσει ότι μπορεί να είναι ναυλον, άσφαλτος ή κάποια μπογιά; ) δεν μου είπε κάτι ξεκάθαρο. Μπορεί να χρειαστεί μπορεί κ όχι λέει. Μετά μου είπε κ για τη διαπνοή που αν κατάλαβα καλά είναι καλύτερα ο πετροβαμβακας παρά το νεοπορ. Άλλο δηλ η διαπνοή άλλο η συμπύκνωση λοιπόν καταλαβαίνω Για την διαπνοή διαβάζω το παλιό ποστ του Ροδοπούλου αλλά μάλλον κ το 12 που ανέφερθηκε. Αν συνθέσω στο μυαλό μου λοιπόν όλα αυτά που έχω διαβάσει απο εδώ κ απο άλλου μπορεί να υπάρχει λίγη συμπύκνωση απο την μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μέσα έξω (το παράδειγμα με το παγωμένο φραπέ το καλοκαίρι με βοήθησε είναι αλήθεια να το καταλάβω) αλλά με την διαπνοή που λέγατε κ εσείς να φεύγει η υγρασία απο το ταβάνι πιο εύκολα. Άρα κάτι τέτοιο μάλλον είναι το μ που λέτε στο 12; Ποσό γρήγορα εξατμίζεται;; Αλλά γιατί να κάθομαι κ να αποκωδικοποιώ κ να μαθαίνω πράγματα που ναι μεν είναι σημαντικά αλλά αδιάφορα για εμένα; Το ταβάνι θέλω να μόνωσω... Υπάρχει κάποιος τρόπος να σιγούρεψω την υγεία της μικρούλας; Θα πρέπει να τα βγάλουμε τα νεοπορ; Να καθαρίσουμε το ταβάνι με χλωρίνη κ να βάλουμε πετροβαμβακα με γυψοσανιδα; Κ μετά να βάψουμε με τι; Ουφ! Αποτι καταλαβαίνω απο τους κανόνες δεν μπορώ να ζητήσω προσφορά απο εσάς, σωστά; Δεν έχετε κάποιο κατάστημα; Εδώ εντωμεταξύ διαβάζω για το νεοπορ με γυψοσανιδα. Άρα η γυψοσανιδα κάνει την διαφορά; http://www.rizakos.gr/gr/esottherm.aspx
  2. Υψηλό συντελεστή διαπνοής; Μα το αντίθετο δεν θα έπρεπε να μπει; ή έχω μπερδευτεί πάλι;
  3. τον σωστό τεχνικό ψαχνω... αλλα εχω ακούσει τα παντα κ αναζητώ πλεον κ την βοήθεια του φορουμ... Αχ το μωράκι μου! Ο τεχνικός που ηρθε κ το ειδε σημερα μου ειπε πως δεν φταιει η μονωση αφού αυτό το εχει κανει πολλές φορες αλλα σιγουρα κατι αλλο. Εναν μηχανικό που βρηκα στην γειτονιά μου ειπε πως ετσι γινονται οι εσωτερικές μονωσεις. Ο αρχιτεκτονας -γιος της φιλενάδας- λεει τα ιδια. Ο τεχνικός της εταιρέιας με τα νεοπορ τα ιδια. κ εδώ στο φόρουμ λενε αλλα. Ειναι τοσο δύσκολο πραγμα τελος παντων η μονωση;; Δεν ισχύουν καποιοι βασικοι κανόνες; Τι ειναι το φραγμα υδρατμων που διαβαζω στα σαιτ κ ποτε μπαίνει; Ποια θεωρειται μια σωστή κατασκευη;; Καλη χρονιά σε ολους!
  4. Σε. Άρθρα που έχω διαβάσει λένε πως στην Αθήνα δεν χρειάζεται να βάζουμε τέτοια φράγματα... (Χριστουγενιατικα... @@)
  5. Λοιπόν, είχατε δίκιο! Τα φελιζολ πεσανε. Ευτυχώς εκείνη την νύχτα η κόρουλα μου κοιμόταν μαζί μας... Δεν πέσανε όλα αλλά τα τρία που βρισκόντουσαν κοντα στον εξωτερικό τοίχο (αν θυμάμαι καλά από τον επιθεωρητή ενέργειας μας είχε πει πως εκείνα τα σημεία είναι τα πιο κρύα η ένωση τοίχου με ταβανι) Έπεσαν με χρώμα κολλημένα επάνω τους κ φάνηκε από κάτω ...ο σοβας? (ασπρος σοβας?). Δηλαδή δεν ξεκόλλησε ο αφρός αλλά η μπογιά από τον σοβά. Μίλησα με τον μάστορα που τα έβαλε κ είπε πως θα περάσει να το δει μετά τις γιορτες. Τα είχε κολλήσει με αφρό κ τα είχαμε αφήσει χωρίς επένδυση με το γκρι χρώμα. Έκανα κ μια επαφή με τον ιδιοκτήτη κ είπε πως θα το σκεφτεί το θέμα της γυψοσανιδας. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως βλέπω κάτι διάσπαρτες κηλίδες στο αποκαλυμενο ταβάνι κ σκέφτομαι μην είναι μούχλα... Η γυψοσανιδα είναι κ φράγμα υδρατμών? Τι θα πω στον μαστορα? Πως να το φτιάξω αυτό τελικά? Θέλω να μιλήσω κ με έναν πολιτικό μηχανικό εδώ της γειτονιάς, που κάνει κατασκευές αλλά τους έχω φοβηθεί. Ποιον πρέπει να βρω?
  6. "...αν πιστεύετε οτι θα έχετε τόση υγρασία τότε ίσως να επιλέγατε αυτήν την ταπετσαρία: http://www.architectmagazine.com/technology/products/benetti-stone-philosophy-moss-tile_o. :)" με κανε κ γέλασα...!!!
  7. Ευχαριστώ κ πάλι. Μόλις τελειώσω θα σου στείλω φωτό για το cv σου "Το πρόβλημα που υγροποιώ" όπως είπες δεν θα υπάρχει με τα "πλαστικά βλήτρα" (σαν ουπα που βάζουμε στον τοίχο μου φαίνονται). γιατί κάποιος συνάδελφος σου είπε οτι υπάρχει πρόβλημα με άσθμα. Αν ειναι να μην κάνω τίποτα με τα φελιζόλ κ να τα πάω πίσω.(σιγά μην τα πάρει τώρα που τα πούλησε...)
  8. Ευχαριστώ πολύ Chris. Αποτι έχω καταλάβει δεν μπαίνει με Αφρο επειδή θα δημιουργηθεί απο πιςω υγρασία κ θα ξεκολλήσει. Αν βάζαμε το ναύλον δηλαδή που μου λέγε ο άλλος θα γινόταν κάτι καλύτερο;;; ή τελικά δεν μπαίνει μόνωση στο ταβάνι; Δεν ξέρω τι να κάνω. Κ ο άντρας μου αυτό συζητούσε με τον μηχανικό χθες το βράδυ. Αλλα τα ίδια μας είπε κ αυτός. "Βάλτο κ δεν θα έχεις πρόβλημα" Έχω δει σε κάτι ντοκυμαντέρ (επιβίωσης) πως φτιάχνουν νερό με ενα ναύλον... Κάποια σχέση υπάρχει εδώ. Ή θα πρεπει να μαζεύω με το ποτηράκι κ να πίνω στην υγεία σας;;;
  9. Ολόκληρο δεν σε πιάνει κανείς; πάω στοίχημα όμως οτι τα παιδιά σου σε λιώνουν με το ενα χέρι.
  10. Ε δεν πρόκειται να τον πάρω τηλέφωνο τώρα να αρχίσουμε το χαλασμένο τηλέφωνο. Απο την στιγμή που μια εταιρία μου δίνει αυτην τη απάντηση εγώ τι να πω...; Όσο για την πλάκα... εσένα σε βλέπω να το λύνεις με το μάτι όχι σε 5ωρες αλλα σε 5 λεπτά Πραγματικά όμως... Τι να κάνω; Έχω βάλει κ τον άντρα μ να μιλήσει με έναν γνωστό του αλλα αποτι λέει δεν του φάνηκε γνωστης.
  11. Ελπίζω σε ανταποδοτικά οφέλη από τη στιγμή που σπάτε πλάκα...
  12. Δηλαδή η εσωτερική μόνωση ειναι λάθος να γίνει; Η ειναι αυτό το ναύλον που κάνει την διαφορά; μόλις μίλησα με την εταιρία κ μου είπαν πως μπορω να το βάλω στην οροφή, με την μόνη διαφορά της γυψοσανιδας. Το πρότυπο εφαρμόζεται στο ακέραιο σε χώρους που ελέγχονται στο σύνολο τους απο πρότυπα κ δεν ειναι τόσο αυστηροί σε κατοικίες. Άντε το πολύ πολύ να βάλω ενα ναύλον για φράγμα υδρατμών μεταξύ γυψοσανιδας κ μόνωσης αλλα το θεωρεί τραβηγμένο. Είπε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.