Μετάβαση στο περιεχόμενο

Natasa_80

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Natasa_80's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η αδεια εργασιων μικρης κλιμακας καλυπτει τοποθέτηση επιτυχιου λεβγτα υγραεριου και δεξαμενης υγραεριου 1000 λιτρων??
  2. Δηλαδη εγω που εχω σχεδιο σπιτιου κ οικοπεδου προσφατο δεν θα ειναι πολυ χρονοβορα η διαδικασια. Θα προσθεσουν αυο σχεδιο του οικοπεδου την δεξαμενη και τις σωληνες και θα το καταθέσουν στην πολεοδομια. Ειναι ετσι λη πθο περιπλοκο?
  3. Την δεξαμενη δε θα τη βαλω μεσα στη γη αλλα θα την τοποθετησω πανω στη γη. Μαλλομ δεν ημουν σαφης ετσι οπως το εγραψα.
  4. Καλησπερα σας! Χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατι οι γνωμες που μου δινουν δεξιά και αριστερά ειναι πολλές. Καταρχάς ειμαι ιδιώτης και μενω σε χωριό της επαρχίας. Θελω να βαλω θερμανσυ υγραεριου με επιτοιχιο λεβητα υγραεριου τον οποιο θα τοποθετησω στον τοιχο του σπιτιου μου. Την δεξαμενη 1000 λίτρων θα την τοποθετησω στο οικοπεδο μου. Εχω τον χορο ωστε να αφησω τα 3 μετρα απο τον γειτονα και απτο κτίριο μου και ολα. Το ερωτημα μου ειναι αν χρειαζεται η δεξαμενη υγραεριου αδεια πολεοδομιας?? Απο την εταιρεια που θα μας κανουν τις εργασιας μας ειπαν πως δε θα εχουμε προβλημα αλλα επειδη εχω εναν περιεργο γειτονα ειπα να το ψαξω. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.