Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giorgos Panelas

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Giorgos Panelas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό μου το πρότεινε ο υδραυλικός, αν θέλω να μου στείλει φωτογραφίες με τις δουλειές που έχει κάνει για να δω, αλλά δεν το έδωσα πολύ σημασία. Θα του πω να μου στείλει..
  2. Ευχαριστώ, πολύ κατατοπιστικό, ως αναφορά την επιλογή του λέβητα τουλάχιστον.. Απ' ότι διάβασα και σε άλλα παρόμοια θέματα σημασία έχει να κάνει καλή δουλειά ο μάστορας παρά η μάρκα του λέβητα ή των σωληνώσεων (χαλκός ή μη) Πώς θα κρίνω αν είναι καλός ο μάστορας;; Ο ένας μου ήρθε από μία εταιρεία με κοστούμι (πωλητής φαινόταν-ηλεκτρολόγος μηχανικός λέει η κάρτα του) όλα αναλυτικά μου τα δείξε πώς και πού θα μπει το καθετι.. μου έστειλε την προσφορά με email με ένα περιποιημένο αρχείο excel με λογότυπα της εταιρείας μέσα, είχε και διαφήμιση watt+volt.. μία συνολική τιμή για κάθε λέβητα, 4 στο σύνολο ενώ ο άλλος ήταν υδραυλικός, ήρθε με τα ρούχα της δουλειάς, σχεδόν τα ίδια μου είπε για το πώς και πού θα μπει το καθετι, ασχολήθηκε πολύ περισσότερη ώρα απ τον άλλον, μου εξήγησε πολλά πράγματα.. προσφορά σε email δεν μου έστειλε, τον πήρα τηλέφωνο και μου τα είπε προφορικά και τα σημείωνα.. 3 λέβητες, ο καθένας έχει τόσο.. 3 σώματα (Τουρκικο, Γερμανικό και Ολανδικό) τόσο το καθένα.. τα υλικά των εγκαταστάσεων τόσο.. η εργασία τόσο.. και αυτός ήταν που μου πρότεινε και τις πράσινες σωληνώσεις μάλλον γιατί είναι πιο εύκολες στην τοποθέτηση Ποιόν να εμπιστευτώ από τους δύο;;
  3. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, θέλω να βάλω φυσικό αέριο, έχω δεχτεί κάποιες προτάσεις με διαφορετικούς λέβητες και σωληνώσεις. Ως αναφορά τους λέβητες μου έχουν προτείνει και είμαι μεταξύ 3: -BAXI prime 24 -BAXI Luna 3 avant 240 -Protherm panther 25kvv και οι 2 εταιρείες έχουν σέρβις στην Θεσσαλονίκη απ ότι είδα. Με την protherm μου είπαν θα έχω καλύτερο και γρηγορότερο σέρβις αν χρειαστώ κάποιο ανταλλακτικό. Ποιος από τους 2 θεωρείτε ότι είναι καλύτερος και πιο αξιόπιστος; Ως αναφορά τις σωληνώσεις αυτός που μου πρότεινε την protherm μου είπε να μην βάλω χαλκό και να βάλω τις γνωστές σαν «πράσινες», οι οποίες δεν μου αρέσουν από θέμα εμφάνισης, αν όμως αξίζουν δεν έχω πρόβλημα. Ο άλλος που μου πρότεινε τους BAXI θα μου βάλει χαλκό. Οι τιμές λίγο-πολύ είναι ίδιες 2800€-2900€ Τί μου προτείνετε;;; Τί λέβητα και τί σωλήνες να επιλέξω; Ευχαριστώ πολύ!! Ότι άλλη πληροφορία θέλετε που δεν την έγραψα ρωτήστε..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.