Μετάβαση στο περιεχόμενο

tassos.tampone

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

tassos.tampone's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. OK myri. Sorry δικό μου λάθος!! Δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Πιστεύω ότι αυτό μάλλον θα λύσει τα προβλήματα μου. Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω από κάτω από το υπάρχων ισόγειο γιατί τα θεμέλια είχαν γίνει πολύ ψήλα επειδί όταν είχε γίνει η εκσαφή είχε βρεθεί βραχός από κάτω, οπότε αυτό θα ανέβαζε πολύ το κόστος και θα ήταν και δύσκολο να γίνει.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια sgp. Δεν έχω υπάρχον υπόγειο οπότε από ότι καταλαβαίνω δεν γίνεται. Όσο για την φύτευση δεν έχω πρόβλημα. Τα άρθρα αύτα που ακριβώς μπορώ να τα βρω? Γιατί έπσακσα αλλά δεν κατάφερα να τα βρω. Αν έχεις κάποιο link θα με βοηθούσες πάρα πολύ. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Έκανα πριν λίγες ημέρες πάλι ένα ερώτημα αλλά προστέθηκαν και κάποιες αλλές παράμετροι οπότε κσανά θέτω το ερώτημα μπας και βγάλω άκρη γιατί έχω ρωτήσει ένα σωρό άτομα (μηχανικούς) και άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα. Αν είναι δύνατον όποιος απαντήσει να μου βάλει και κάποιο και κάποια επισύναψη με το νόμο που αναφέρεται ή με κάποιο link που μπόρω να το βρώ. Έχουμε και λέμε: Έχω υπάρχουσα ισόγεια κατοικία εντός σχεδίου σε γωνιακό οικόπεδο, και θέλω να κάνω προσθήκη υπογείου εκτός περιγράμματος του ισογειού με αποκλειστική χρήση garage που θα το μετρήσω όμως στην ΚΑΛΥΨΗ, γιατί εχω υπόλοιπο. Μπορώ να το κάνω?? Και αν ΝΑΙ από πάνω πρέπει να βάλω υποχρεωτικά φύτευση? Γιατί εγώ κάνω ένα πλακόστρωτο με πέργκολα. Ευχαριστώ. Υ.Γ: Είναι αρκετά επείγον, οπότε όποιος κσέρει ΑΚΡΙΒΩΣ τι ισχύει ας απαντήσει όσο ποιο σύντομα μπορεί. ----------------------- Τελικά δεν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει??
  5. Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα. Σε ένα οικόπεδο εντός σχεδίου εχώ ένα υπάρχον ίσογειο κτιρίο. Θέλω να κάνω ένα νέο υπόγειο εκτός του περιγράμματος του ισογείου για αποκλειστική χρήση γκαράζ. Είναι δυνατόν γιατί από μερικές πηγές μου έχω ακούσει οτι είναι και από κάποιες άλλες ότι δεν μπόρω να το κάνω. Όποιος γνωρίζει να μου πει και ποιος κανονισμός (άρθρο κλπ.) αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, θα είμαι υπόχρεος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.