Μετάβαση στο περιεχόμενο

athpa93

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

athpa93's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μερικες πληροφοριες που ισως βοηθησουν: -Πηρα το Α1 απο Σουηδια με την γνωστη αιτηση στο försäkringskassan. Το βασικο ειναι να εξηγησει καποιος την κατασταση του ελευθερου επαγγελματια στην Ελλαδα (σαν σχολιο στο αντιστοιχο πεδιο) ωστε να καταλαβουν τι ακριβως συμβαινει με το ΤΣΜΕΔΕ. Επισης καλο θα ηταν να επισυναψετε μια μεταφρασμενη βεβαιωση που να πιστοποιει ότι ειστε ασφαλισμενοι (στην περιπτωση μου ηταν μια απλη ασφαλιστικη ενημεροτητα). -Σε οτι αφορα τις εισφορες, ισχυει οτι δεν χρειαζεται να πληρωσετε εφοσον περιμενετε να εκδοθει το Α1. Αν μαλιστα εχετε δωσει χρηματα εντος της περιοδου που καλυπτει το Α1 (οπως εγω), τοτε μπορειτε να τα διεκδικισετε πισω με αιτηση στο πρωτοκολλο. Οι παραπανω πληροφοριες ειναι απο το ΤΣΜΕΔΕ αθηνας οπου και εχω ξεκινησει την διαδικασια.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Ειχα και εγω τα ιδια προβληματα με τη Σουηδια και το Α1. Αυτη τη στιγμη περιμενω απαντηση στην 3η αποπειρα για το συγκεκριμενο εντυπο. Αυτο που εκανα διαφορετικο τωρα ηταν να μεταφρασω ενα χαρτι που λεει οτι ειμαι ασφαλισμενος στο ΤΣΜΕΔΕ και να γραψω μια μικρη ¨ιστοριουλα¨ για το πως ειναι το συστημα στην Ελλαδα. Αν φυσικα δεν τα καταφερω θα παω για διαγραφη (αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...). Η ερωτηση μου ειναι προς αυτους που τα καταφεραν να παρουν το Α1: Οσο καιρο περιμενατε το Α1 πληρωνατε τις εισφορες η οχι ? Αν ναι, τοτε υπαρχει καποιος που να πηρε τα χρηματα του πισω? Αν οχι, τοτε υπαρχει καποιος που να αντιμετωπισε προβλημα οταν κατεθεσε το Α1? (πχ, να του ειπαν 'μας χρωστας Χ ευρω') Ευχαριστω για την οποια βοηθεια
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.